Skip Navigation Links

Şandır'ın İddialarına Civelek'ten Şok Edici Sözlerle Jet Yanıt!!!

İskenderun Belediye Meclisi'nin 2 Kasım 2011 tarihli oturumu çok güzel başladı ama MHP'li Meclis Üyesi Garip Şandır öyle bir konuşma yaptı ki, meclis

Politika   A+a-

Şandır’ın İddialarına Civelek’ten Şok Edici Sözlerle Jet Yanıt!!!
 
İskenderun Belediye Meclisi’nin 2 Kasım 2011 tarihli oturumu çok güzel başladı ama MHP’li Meclis Üyesi Garip Şandır öyle bir konuşma yaptı ki, meclis salonu buz kesti.
Başkan Civelek’i İskenderun’u iyi yönetememekle ve yapılan çalışmaları denetleyememekle suçlayan Garip Şandır’a, yumuşak bir üslupla ama sert sözcüklerle yanıt veren İskenderun Belediye Başkanı Doktor Yusuf Civelek, Uğur Mumcu’nun “Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olmak sözüne en iyi örnek sizsiniz Garip Bey” dedi ve peşi sıra tüm iddialara yanıt verdi.
 
Yorumsuz ve karşılıklı söylenenleri kelimesi kelimesine yayınlıyoruz.
 
 
MHP’li Meclis Üyesi Garip Şandır’ın konuşması: Belediye meclisini takan kim, dikkate alan kim? Biz söylüyoruz biz dinliyoruz sayın başkanım, olmaz böyle yönetim! Şeffaf yönetim, hep beraber yönetim buysa biz bundan vazgeçelim. Lütfen bizim söylediklerimizi dikkate alın! Ben çöple ilgili sorunları 3-4 defa oldu gündeme getiriyorum. Arkadaşımızın biri mahkemeye verilsin dedi, mahkemeye verilmeye gerek kalmadı adam kapının önüne bıraktı. Niye? Cebike muhtarıyla mahkemelikmiş. Burayı ne zannediyor ki? Bayram üzeri 15 tane garibanı işsiz bırakıyor. Yazık değil mi bu 15 kişiye? Neymiş efendim mahalle muhtarı beni mahkemeye verdi. Böyle bir yaklaşım olur mu sayın başkan? Böyle bir yaklaşıma müdahale etmemek olur mu sayın meclis? Bunu gündeme getirmemek olur mu sayın meclis? Şimdi Altınözü’nden biri mahkemeye verirse bütün Altınözülü arkadaşların işine son mu vermek lazım? Bu konularla ilgili bu kadar çok sıkıntı var ki. Çöp konusunu defalarca gündeme getirdik. Dedik ki: Bu arkadaşlar hafriyat taşıyorlar, bu işi pahalı yapıyoruz. Başka yerde toplanan çöp fiyatları ile İskenderun’da nüfus başına toplanan çöp miktarları çok farklı. Kaç kişi denetliyor?
 
İskenderun Belediye Başkanı Doktor Yusuf Civelek’in yanıtı:
“Rahmetli Uğur Mumcu ‘Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak’ diye bir şey söylemişti, Garip Bey çok güzel bir örneğisiniz.
Kardeşim! Devlet Su İşleri ile firmalar bir sözleşme yapıyor, 5 km, bir miktar yapıldıktan sonra test çalışması yapıyorlar, su basıyorlar. Kaçak var mı yok mu onu ölçüyorlar ondan sonra üzerini kapatıyorlar. Adamları durdurduk, kimi zaman tehdit ettik, kimi zaman dünyalarca ceza kestik, zorla protokol yaptık. Bizimle protokol yapmak istemiyorlardı. Ve bunları zorla durdurmaya çalıştığımız için üstünü kapatmaya mahkum ettik. Bir defa ne olursa olsun alt yapı çalışması meşakkatlidir. Yarın bizim yapacağımız su, doğalgaz, elektrikte bunu fazlasıyla göreceğiz. Ameliyat yapıyorsunuz kardeşim yani yarmadan olur mu? Acısız olmuyor. Diğer tarafta bu Cebike’deki olayı da başınsan sonuna kadar biliyorum. Bir olayda biri sütten çıkmış ak kaşık değildir. Bütün bu olaylara rağmen o çocukları işe aldık, yarın iş başı yapacaklar. Olaylara müdahiliz. Halkımı da sizin kadar sahipleniyorum. Benim dün yaptıklarım yarın yapacaklarımın kanıtıdır. İyi yönetilmiyor diyorsunuz, sakınan göze çöp batar. Her olay böyledir. Belediye tarihinde ilk defa 200 kişi ile tören alanına gitti. Orada bir ses problemi yaşadık, olamaması gerekirdi ama o aletin vereceği sesten daha gür bir ses çıkararak, belediye çalışanlarımız sağ olsun İstiklal Marşımızı söyledik. Sakınan göze çöp batıyor. Otoparkların kiraya verdiğimizden çok daha fazla gelir getireceğini göreceksiniz ve vatandaşlara çok daha centilmence davranılacak. Vatandaşlarımız poşet falan atıyorlar, olabilir. Önemli olan çevrenin temizliğidir. Hava temizlendi arkadaşlar.

 


Başkan Civelek'in Şandır'a Yanıtı 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet