Skip Navigation Links

Başkan Culha Futbolcuları Tebrik Etti

Geçtiğimiz hafta sonu evinde Kayseri Şekerspor'u konuk ederek karşılaşmadan 0-0 ayrılan Bölgesel Amatör Ligi

Başkan Culha Futbolcuları Tebrik Etti

Gündem   A+a-

 
Geçtiğimiz hafta sonu evinde Kayseri Şekerspor'u konuk ederek karşılaşmadan 0-0 ayrılan Bölgesel Amatör Ligi 5. Grup Temsilcisi Arsuz Karaağaçspor 1967'nin ortaya koyduğu futbol gelecek için umut verdi. Takıma destek vermek adına stada gelerek maçı seyreden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, karşılaşma sonunda takım oyuncularını kutladı.

Arsuz Karaağaçspor 1967 futbol takımına her zaman destek olan ve olacağının da altını çizen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, geçtiğimiz Pazar günü takımın Karaağaç Spor tesislerindeki oynadığı ilk ligin karşılaşmasını izledi. Karşılaşma boyunca maç heyecanı yüzünü vuran Belediye Başkanı Culha, maç onunda 0-0 kalarak 1 puan alan Arsuz Karaağaçspor 1967 takım futbolcularını maç sonunda soyunma odasına giderek takım futbolcularını kutladı. Lig uzun bir maraton ve bu maratonu başarıyla tamamlayacaklarına inandıklarını söyleyen Belediye Başkanı Culha, takım futbolcularını tek tek kutladı.

Daha sonra konuk takım oyuncularını da soyunma odasında ziyaret eden Başkan Culha, Kayseri Şekerspor futbolcularını da kutladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet