Skip Navigation Links

Gazeteci Sebahat Çelik’in Acı Günü

Cuma Çaylı gözyaşları arasında toprağa verildi….

Gazeteci Sebahat Çelik’in Acı Günü

Medya   A+a-

 Kalp rahatsızlığı neticesi Antakya’daki evinde, akşam fenalaşarak yaşama veda eden, Gazeteci Sebahat Çelik’in eşi Cuma Çaylı (49) Kırıkhan’ın Baldıran Köyü’nde Cuma namazına müteakiben toprağa verildi. Köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından Baldıran Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verilen Cuma Çaylı’nın ani vefatı, ailesini, yakınlarını ve sevenlerini üzdü. Cuma Çaylı toprağa verilirken, eşi Sebahat ve iki evladının, yakınlarının oldukça üzgün oldukları gözlendi.
Sağlıklı görünüyordu
Sürücü olarak yaşamını sürdüren Cuma Çaylı, okul servislerinde görev alan ve çevresinde sevilen bir kişi olarak tanınıyordu. Daha önce belirgin bir kalp rahatsızlığı yaşamadığı ifade edilen Cuma Çaylı’nın sağlıklı bir görünüme sahip olduğu kaydedildi.
Baldıran Köyündeki cenaze törenine Çaylı ve Çelik Ailelerinin yakınları, Antakya, Reyhanlı ve Kırıkhan’daki dostları, Gazeteci Sebahat Çelik’in İskenderun ve Antakya’dan gelen bazı meslektaşları katıldılar. Cenaze defin işlemi sonrası, Cuma Çaylı’nın Baldıran Köyü’ndeki baba evi önüne kurulan çadırda taziye kabul edilmeye başlandı. Taziye Çadırında merhumun ruhuna Yasin ve Kuran-i Kerim okutuldu. Merhum Cuma Çaylı için taziyelerin Kırıkhan’ın Baldıran Köyü’nde kabul edileceği öğrenildi.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet