Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Böyle Olur Eren'lerin Düğünü..

Ahmet Eren'de Muradına Erdi..

Böyle Olur Eren'lerin Düğünü..Web
TV

Magazin   A+a-

 Hatay’ın Payas ilçesinde demir çelik sektörünün güçlü isimlerinden İşadamı Sabit Eren, oğlu Ahmet Eren’in mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. 
 
Tüm sektörlerden işdünyasını bir araya getiren İskenderun Bilfen Koleji’nde Müzik Öğretmeni Meryem (Şaker)- genç işadamı Ahmet Eren’in düğün töreni uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek kadar güzeldi. 
 
Hayırseverliğiyle tanınan İşadamı Sabit Eren, annesi Güler Eren adına baba ocağı Hassa ilçesinde Anaokulu yaptırmış ve Eren ailesi olarak gönülleri fethetmişti.
 
Beyefendi kişiliği, hayırseverliği ile öncü isimlerden olan İşadamı Sabit Eren’in, eşi Tansel Eren’le evlatları Ahmet Eren ve Ertan Eren de yılların birikimi bu çizgiyi korurken, iş hayatı ve özel hayatında ağabeyi Sabit Eren’i bir an bile yalnız bırakmayan kardeşi Selahattin Eren de düğün törenine iştirak eden yüzlerce seçkin davetliyle mutluluk ve gururun en büyüğünü yaşadılar.
 
Şaker ve Eren aileleri son yılların en görkemli düğün törenine imza attılar. Eyyam-Ahmet Şaker çiftinin kızları Meryem Şaker ile Tansel-Sabit Eren çiftinin oğulları Ahmet Eren, ömür boyu mutluluk için masal gibi bir düğünle yaşamlarını birleştirdiler. 
Hayırsever işadamı Sabit Eren ve eşi Tansel Eren, oğullarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadılar. İssos Otel’de gerçekleştirilen renkli ve coşku dolu düğün törenine iş dünyasının seçkin isimleri katılım gösterdi.  
 
Müzik Öğretmeni Meryem (Şaker)- genç işadamı Ahmet Eren’in ömür boyu mutluluğa giden yolda imzaladıkları evlilik aktinin nikahını ise düğün töreninden birkaç saat önce yine İssos Otel’de Payas Belediye Başkanı Bekir Altan kıydı. 
Heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunan Meryem Şaker-Ahmet Eren’i rahatlatmak ise Başkan Bekir Altan’a düştü. Şahitler Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Ömer Süha Caymaz, İşadamı Fatih Akkoyunlu, Dila Yılmaz ve Nezahat Sönmez’in onayı ve davetlilerin huzurunda ömür boyu eş ilan eden Belediye Başkanı Bekir Altan, Meryem-Ahmet Eren çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, evlilik cüzdanını güzel gelin Meryem (Şaker) Eren’e verdi. 
 
İş dünyasının tanınmış isimlerinin davul-zurna eşliğindeki muhteşem oyunları, düğünü tam bir resitale dönüştürdü. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan sanatçı Mehmet Yakar da, en sevilen şarkılarıyla misafirleri coşturdu. 
Orkestranın mükemmelliği konukların coşkusu ile birleşince, geriye geceden unutulmaz kareler kaldı. Bu anlamlı günlerinde sevenlerinin yalnız bırakmadığı Tansel-Sabit Eren çifti de konuklarla yakından ilgilenerek, kusursuz bir ev sahipliğine imza attılar. 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi olarak Meryem-Ahmet Eren çiftini tebrik ediyor, mutluluklar diliyoruz.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Böyle Olur Eren'lerin Düğünü.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş