Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sarı Zeybekler Çevrecileri Göreve Davet Ettiler…

“Mesele Sadece 3-5 Ağaç Değil…”

Sarı Zeybekler Çevrecileri Göreve Davet Ettiler…

Gündem   A+a-

 
Sarı Zeybekler bir haftada yaklaşık 8 palmiye ağacını yakıldığı İskenderun Karayolları alanındaki ağaç katliamına son verilmesi için Çevre Koruma Derneklerini göreve davet ettiler.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sarı Zeybekler Dernek Başkanı Nevzat Kurt, meselenin sadece 3-5 ağaç olmadığının altını çizerek şunları söyledi :
 
“İskenderun’da 6 mahallenin ortasında bulunan Karayolları alanında yaklaşık 100 adet Palmiye ağacı bulunmaktadır. Bu ağaçlar her gün olmak kaydıyla yakılarak yok edilemeye çalışılıyor. İskenderun merkezinde kalan tek boş alan olması özelliğini taşıyan bu alanda planlanan şey ne ise biz İskenderun halkı olarak buna izin vermeyeceğiz.
Bu konuda İskenderun Çevre Koruma Derneği yetkililerini göreve davet ediyorum. Bizler Sarı Zeybekler olarak Çevre Koruma Derneğinin bu konu ile ilgili yapacakları her türlü eyleme destek vereceğimizi açıklıyor, alınacak tedbirler doğrultusunda gerekirse Çevrecilerle 24 saat nöbet tutabileceğimizin de altını çiziyoruz.
 
Geçen hafta Şehit Haydar Karakolu’na giderek bu alanda tedbir alınması yönünde bir şikayet dilekçesi vermemize rağmen palmiyelerin hala yakılmasının bir türlü önüne geçilememesinin yeniden araştırılmasını istiyoruz.”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş