Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Palmiyeleri Yakarak Bir Yere Varamazsınız”

İskenderun Eski Karayolları Alanında Bulunan Palmiye Ağaçları Sistematik Bir Şekilde Her Gün Yakılıyor…

“Palmiyeleri Yakarak Bir Yere Varamazsınız”

Gündem   A+a-

 
İskenderun kent merkezinde bulunan ve eski Karayolları Bölge Müdürlüğü olarak anılan alanda her gün bir ağaç sistematik bir şekilde yakıldığı bildirildi.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sarı Zeybekler Komite Başkanı Nevzat Kurt, “Karayolları alanında son dört günden bu yana her gün bir palmiye ağacının yanması manidardır” diyerek şunları söyledi :
 
İskenderun Karayolları şehrin merkezinde, 6 mahallenin ortasında, İskenderun içindeki tek yeşil alan olarak kalan tek yerdir. Bu alanda bulunan palmiyelerden biri sistematik bir şekilde hergün sabah 09:00’da yakılıyor. Bu konu bizleri düşündürdüğü gibi bu alanla ilgili bazı oyunlar oynanacağı şüphesi ile komite yönetim kurulu olarak Şehit Haydar Karakolu’na giderek suç duyurusunda bulunduk.
 
Bizler Sarı Zeybekler olarak gerekirse 24 saat nöbet tutacağız ve ağaçları kasıtlı olarak yakanları ortaya çıkaracağız. Palmiyeleri teker teker yakarak ya da yaktırarak bir yere varamazsınız. Bu alan İskenderun için çok önemli bir yer ve biz İskenderun halkı olarak buranın yeşil alan olarak kalması için her türlü eylemi gözümüzü kırpmadan yapacağımızı beyan ediyoruz.”


 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş