Skip Navigation Links

Gül: 'Başkanımızın verdiği sözleri tutacağına inanıyorum'

MHP Başkan Adayı Gül, Belediye Başkanı Civelek'e 'Hayırlı Olsun' dedi

Politika   A+a-


29 Mart yerel seçimlerinde İskenderun Belediye Başkanlığı için yarışan siyasi partiler artık seçimi unutup kentin gelişmesi için ortak hareket ediyor. MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, belediye meclis üyeleri ve partililerle birlikte Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.
Belediye brifing salonuna geçen ziyaretçilerle tek tek tokalaşan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, daha sonra yaptığı açıklamasında, “29 Mart yerel seçimlerinde başkanlık bana kısmet oldu. Seçim süresince her türlü insani düşünceyle süreci tamamlayan tüm adaylarımızı kutluyorum. Amacımız İskenderun’u birlikte yönetmektir. Bir kent konseyi kurarak bu kentin eksiklerini ve problemlerini birlikte çözüme kavuşturmak istiyoruz. Toplumumuzun kalkınmasına faydalı olacağız. İskenderun artık çağ atlamalı. Gelişen dünyanın bir parçası olmak için üniversitelerimizle iş birliği içerisinde olacağız ve elimizden gelin gayreti göstereceğiz. İskenderun’da alt yapı ve üst yapı sorunları var. Özellikle 1981 yılından bu yana yapılmayan yeşil alanların incelemesini yapacağız. Sonrasında da imar planını hayata geçireceğiz” diye konuştu.
Ardından konuşan MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül ise, “Sayın belediye başkanımızın seçim sürecinde vermiş olduğu tüm sözleri tutacağına canı gönülden inanıyorum. İskenderun halkı değişim istemişti. Şimdi bu değişimin güzelliğini yaşamak durumundayız. Yapacağınız tüm güzel projelerde yanınızda olacağız” değerlendirmesinde bulundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet