Skip Navigation Links

Medeniyetimizi Yaşatan Dünyayla Yarışan Şehirler

Başkan Ayhan Yavuz ve ilçe belediye başkanları bakan yardımcılarıyla görüştüler.

Medeniyetimizi Yaşatan Dünyayla Yarışan Şehirler

Gündem   A+a-

 Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve diğer Hatay Ak Partili İlçe Belediye Başkanları, 13 Eylül 2017 tarihinde Ankara ATO Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın da iştirak ettiği "Medeniyetimizi Yaşatan Dünyayla Yarışan Şehirler" Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldılar.
Başkan Yavuz ve İlçe Belediye Başkanları, ATO Kongre salonunda gerçekleştirilen toplantı sonrasında Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Kültür Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile bir araya geldiler. Yapılan görüşmelerde ilçenin sorunlarının da gündeme getirildiği ve ilçelerde yapılan son Belediye çalışmaları hakkında fikir alışverişinin ele alındığı, görüşmelerin ise olumlu geçtiği öğrenildi.
Başkan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada;  “İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte 13 Eylül 2017 tarihinde Ankara ATO Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanmız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’ın katıldığı toplantıya iştirak ederek Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın Belediyelerimizin yaptığı çalışmalar ile ilgili fikir ve görüşlerini dinledik.
Ayrıca toplantı sonrasında İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki ile görüşerek ilçemizin sorunlarını paylaştık. Maliye Bakan Yardımcısı  sn.Cengiz Yavilioğlu, Kültür Bakan Yardımcısı sn.Hüseyin Yayman ve Genel Başkan Yardımcısı sn.Erol Kaya ile  görüşerek ilçemizin sorunlarını gündeme getirerek ilçelerimizde yapılan son Belediye çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduk.” Dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet