Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

KİSİAD üyelerine KOSGEP semineri

Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rızvan Erol, 'Akdeniz Erol, Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları

Gündem   A+a-


 
Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rızvan Erol, "Akdeniz Erol, Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği üyelerine yönelik düzenlenen seminerdeki konuşmasında, Akdeniz Bölgesi'ndeki işadamlarının TÜBİTAK ve KOSGEB'in imkanlarından yeteri kadar faydalanmadığını söyledi.
Projelere, hibe, fon ve kredilerin nasıl alındığına yönelik bilgi veren Erol, istatistiklere bakıldığında bu alanda İstanbul'daki firmaların önemli oranda pay aldıkların kaydetti.
Erol, devletin, firmaların kendilerini geliştirmeye yönelik hazırladıkları projelere destek verdiğini belirterek, "Bu yolla birçok firma kendini geliştirmiştir. İş kurmak isteyen ve kendini geliştirmek isteyenlerin, kullanımı çok olan, ancak ithalatla temin edilen ürün ve yazılımlara ilişkin projeler hazırlamasında büyük yarar var. Bu tarz kabul edilecek projelere, hibe, fon ve krediler sıkça veriliyor" şekline konuştu. Bölgesi'ndeki işletmeler KOSGEB'den yeterince faydalanmıyor" dedi.Seminere KİSİAD Başkanı Tamer Eker ile çok sayıda işadamı katıldı. KİSİAD Başkanı Tamer Eker, “Üyelerimizin kredi desteklerinden faydalanabilmeleri için ikinci kez profesyonel anlamda bir ekip olan INNOVA Ar-Ge Danışmanlık şirketi ile işbirliği içerisinde bu toplantıyı gerçekleştirdik ve oldukça faydalı bir toplantı oldu. KİSİAD üyelerine yönelik bu tür toplantılar devam edecek” dedi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş