Skip Navigation Links

Ak Parti Seçim Bürosunun Açılışı Görkemli Bir Törenle Yapıldı

Ak Parti Seçim Bürosunun Açılışı Görkemli Bir Törenle Yapıldı Adalet Eski Bakanı Ergin: 'Büyüme Hızı Bakımından Türkiye Avrupa Birincisi, Dünya Üçü

Politika   A+a-

 
Ak Parti Seçim Bürosunun Açılışı Görkemli Bir Törenle Yapıldı
 
Adalet Eski Bakanı Ergin:
“Büyüme Hızı Bakımından Türkiye Avrupa Birincisi, Dünya Üçüncüsü”
Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL
Ak Parti Dörtyol’daki seçim bürosunu cumartesi günü Adalet Eski Bakanı Hatay Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sadullah Ergin, Orhan Karasayar, Milletvekili Adayları Hacı Bayram Türkoğlu, Filiz Özçörekçi, Abdulkerim Güven ve Hür Emre Önal’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı bir törenle gerçekleştirdi. Açılış ve hoş geldiniz konuşmasını Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan yaptı ve; “Hatay’da en az yedi milletvekili çıkaracağız. Bunun için yola çıktık, durmak yok yola devam” dedi. Daha sonra mikrofona davet edilen Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci; “Böyle müstesna bir günde bizleri Bayram havasında karşıladığınız için şahsım ve tüm Ak Parti ailesi adına hepinizi en kalbi duygularımla selamlı-yorum. Ak Parti olarak sizlerinde katkısıyla Hatay’daki on milletvekilinin onunu da alacağız, önümüze koyduğumuz hedef bu.” Dedi.
Ak Parti eski Hatay Milletvekili ve Milletvekili aday adayı İsmail Soylu’da 2002’de kendisine gösterilen teveccühün Hacı Bayram Türkoğlu için de gösterilmesini isteyerek başarı temennisinde bulundu. Alkışlar ve konfetiler arasında mikrofona davet edilen Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu ise “Dörtyol seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde halka hitap etti. Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu; “Ülkenin geleceği, milletimizin selameti, bölgemizin bereketi için toplandığımız bu mekanda Allah (C.C.) nin rahmet ve selamı hepinizin üzerine olsun.
 
Muhabbet gönüldense ne de hoş bir kelime, özde sohbet, sohbette söz ne güzel, öz manasızsa söz de süslü bir gazel” diyerek başladığı konuşmasında; “Sizlerin duası gökte bayraklaştıkça, desteğiniz Allah (C.C.) için devam ettikçe, bizler sizlerle daha çok büyük hizmetlerde buluşacağız, nice güzel hizmetlere birlikte imza atacağız inşallah. İnsanlarımız arasında herhangi bir ayrılığa sebep vermeden, ayrı gayrımız yoktur diyerek bu hizmet kervanında kol kola, omuz omuza birlik ve dirlik içinde devam edeceğiz.” şeklinde sürdürdü.
 
Ak Parti Milletvekili Adayları Filiz Özçörekçi, Abdulkerim Güven ve Hür Emre Önal’ın Dörtyollulara yaptıkları teşekkür konuşmalarının ardından mikrofona davet edilen Dörtyol Belediye eski Başkanı Bilgehan Aksoy’da partililerinin yoğun alkışları arasında konuşmasını yaptı. Belediye eski Başkanı Bilgehan Aksoy kendisinden sonra Belediye Başkanlığı yaptığı için hizmetlerini çok yakından bildiği Hacı Bayram Türkoğlu’nun üstlendiği bu görevi de başarıyla yerine getireceğine olan inancından bahsederek; “Sevgili gönül dostlarımız, 2001 yılında partiyi kurduğumuz zamandan itibaren çok kez kapınıza geldik. Gerek seçimlerle geldik, gerek referandumlarla geldik. Hiçbirinde bizi kapınızdan geri çevirmediniz. Elimizi boş göndermediniz. Allah hepinizden razı olsun. Bu dönem yine hepinizin yakından tanıdığı, benimde kendisinden sonra belediye başkanlığı yaptığım ve nasıl azimli, nasıl başarılı bir hizmet adamı olduğunu çok iyi bildiğim Hacı Bayram Türkoğlu ile kapınıza geldik. Bu güne kadar ülke bazında ve ilçe bazında emanet ettiğiniz oylarınıza sahip çıkıp siz-lerin hizmetkarı olmaya özen gösterdik.
 
Bizim de, Hacı Bayram Ağabeyimizin de yaptığı hizmetler referansımızdır. Artık ustalık dönemine girdik. Ben hepinize buradan katkılarınız ve katılımlarınız için bir kere daha teşekkür ediyor, en derin saygı ve selamlarımı sunarken sözü sahibine, icraatlarıyla gönlümüze taht kuran Sayın Adalet Bakanımız Sadullah Ergin’e bırakıyorum” dedi. Adalet Eski Bakanı ve Milletvekili Adayı Sadullah Ergin’de konuşmasında; “Can dostlar Allah’a hamd olsun ki, sekiz sene sonra iktidarımızın icraatlarıyla, yaptığı eserlerle, ülkeye kazandırdıklarıyla ve elde ettiği başarılarıyla sizlerin huzuruna gelmiş bulunuyoruz. Sekiz yıl önce bu ülkede yatırımcı yarınını göremiyordu, Türkiye dizlerinin bağı tutmayan, istikrarın olmadığı ve her gün krizlerle boğuşulan bir ülkeydi. Sekiz yıl öncesinde bu ülkede ne yerli, ne de yabancı yatırımcı üç ay sonrasını göremediği için cesaret edip kazma dahi vuramıyordu. İnsanlarımız endişeliydi. Bankalar batıyordu, şirketler iflas ediyordu. İşte böyle bir Türkiye’de Ak parti iş başına geldi. Şimdi ben size soruyorum aradan sekiz buçuk yıl geçti, bu süre zarfında bir tek banka battı mı? Bu sürede dövizle ilgili bir tek kriz oldu mu? Üç ay, beş ay değil artık 20 yıl sonrasını gören bir Türkiye var” dedi ve IMF ile bir buçuk yıl önce yollarını ayırdıklarını belirtti. Ergin eğer İMF ile yola devam edilecek olsa idi bu günkü yatırımların hiçbirinin de gerçekleşmesinin mümkün olamayacağını belirttiği açıklamasında; “Türkiye büyüme hızı itibariyle 2010 yılında Avrupa birincisi ve dünya üçüncüsü olmuştur” diyerek sözlerini tamamladı. Ak Parti Dörtyol Seçim Bürosunun açılış kurdelesi ise hayırlı ve uğurlu olması temennisi eşliğinde Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin ve Milletvekili adayı Hacı Bayram Türkoğlu tarafından birlikte kesildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet