Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Suna Avlar-Barış Karakartal Çifti Mutluluğa Yelken Açtı..

Artemis Gemi Kumanya Ltd. Şti Müdürü Suna Avlar,İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Barış Karakartal’la hayatını birleştirdi.

Suna Avlar-Barış Karakartal Çifti Mutluluğa Yelken Açtı..

Magazin   A+a-

 Suna Avlar – Barış Karakartal çifti iki ayrı düğün töreni yaptı. İlk düğün, nikah ve kına merasimi İskenderun’da, ikinci düğün ise İslahiye’de damat Barış Karakartal’ın memleketinde yapıldı. 
Mutlu çiftin nikahını Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu kıydı. Ömür boyu mutlu ve huzurlu birlikteliğin şahitliğini ise tüm davetlilerle birlikte  gelin Suna Avlar’ın manevi babası ve patronu Mehmet Çetin’le, eniştesi Erkan Taşgın yaptılar. Tüm davetliler ve şahitler huzurunda ömür  boyu mutlu ve huzurlu bir gelecek için güçlü birer “Evet” diyen Suna Avlar (Karakartal) ve Barış Karakartal, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu tarafından eş ilan edildi. 
İskenderun Memo Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün töreninde, kına merasimi uzun süre hafızalardan silinmeyecek kadar güzeldi. 
Gelin Suna Avlar’ın patronu ve manevi babası Mehmet Çetin başta olmak üzere şirketten mesai arkadaşları, damat Barış Karakartal’ın emniyet teşkilatından mesai arkadaşları ile aile yakınlarının katıldığı muhteşem düğün töreninde mutlu ve huzurlu birlikteliğin kutlaması muhteşemdi. 
Güzelliği ve zarafetiyle tüm davetlileri kendine hayran bırakan gelin Suna Avlar, hayatını birleştirdiği Barış Karakartal’la mutlu bir geleceğe yelken açtı. 
Biz de 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi olarak dostlarımız Suna Avlar (Karakartal)-Barış Karakartal çiftine ömür boyu
mutluluklar diliyoruz.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar