Skip Navigation Links

AK Parti Kongrelerinde Listeler..

Dikkat Edilmesi Gerekenler !

AK Parti Kongrelerinde Listeler..

Gündem   A+a-

 AK Parti Hatay’da başlayan kongreler sürecinde ilçelerde kimlerin kalacağı, kimlerin gideceği merak konusu. Defne ilçe başkanı aday olmama kararı alırken, Belen ilçe başkanı üç dönem kuralına takıldı.
İskenderun ve Arsuz’da ise neler olacağı kongre günü belli olacak. Oldukça gizli tutulan yönetim kurulu listesi ve başkan adayı isimleri ise parti tabanında  ilgiyle izlenen diğer bir konu.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi  tüm renkleriyle kucaklayacak bir teşkilat sistemi arzusunun ilçe yönetim kurullarına yansıyıp yansımayacağı merak konusu.
Özellikle Arsuz, İskenderun, Defne ve Samandağ’da tek tip yönetim kurulu listesiyle kongreye gidilmesinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yenilik ve değişim arzusuna ters düşecek bir uygulama olacağından, ilçelerin demografik yapılarının, sosyolojik renklerinin hesaba katılarak yönetim kurulu listelerinin hazırlanması, din, dil, ırk ve etnik köken ayrımı olmaksızın, Türkiye’nin aydınlık geleceğinin inşa edilmesi sürecinde bir tuğla koymak isteyen vatan ve millet sevdalılarının listelerde yer alması zorunluluk haline gelmiş durumda.
Tabandan yükselen bu beklentinin karşılık bulması ise AK Parti teşkilatlarının yenilik ve değişim sürecinde Türkiye’yi kucaklaması açısından da önem arzediyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet