Skip Navigation Links

Dağılmayalım, Toplanalım

Hatay'da CHP'nin emektarlarından Münir Akçalı, daha önce ki yaptığı açıklamasında CHP tabanını birlik olmaya çağırmıştı.

Politika   A+a-

Dağılmayalım, Toplanalım


Hatay’da CHP’nin emektarlarından Münir Akçalı, daha önce ki yaptığı açıklamasında CHP tabanını birlik olmaya çağırmıştı. Münir Akçalı, iktidar yürüyüşü başlatan bir partinin teşkilatlarının hüzün veren tablosundan yakındı. Akçalı yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Seçmenine seçmene yetişip birlik ve beraberlik sağlayacakları bir günde: belediyesi-ilçesi, beldesi yöneteni, yönetileni darmadağınık.

Gerçek demokrasiyi, gerçek sosyal devleti tüm değerleri ile inşa etmesi gerekenler benlik davasının silahşorları gibi kapışmaktadırlar. Yıllar boyu özlemini çektikleri belediyesi ile taban sanki ayrı dünyalardan gelmiş gibi birbirlerine yabancılar. Birleştirici, el ele gönül gönüle partilerini halka anlatacaklarına ben, ben egosuyla partiyi dağıtıyorsunuz. Benden olmayana sevgi saygı beslemeyi unuttunuz.

İskenderun CHP örgütleri belediyesi de dahil, FELEK vurdu dağıttı, her birimiz bir yerde görüntüsüne sahip. Yazıktır, günahtır, sosyal devletin cumhuriyetin temel değerlerine inanmış seçmeninize yazıktır, ayıptır. Kavgalarınızı aykırılıklarınızı bir kenara koyun, güçlü ve demokrat bir Türkiye için el ele, omuz omuza iktidar yürüyüşüne kalkalım. Aydınlık Türkiye’ye yakışır sevgi ve saygı dolu insanlar olarak aydınlık Türkiye’nin inşasının gerçek inşası olalım.

Mutlu, huzurlu kardeşlik duyguları yüksek bir CHP örgütlerini iktidarımızın yürüyüşünde en önde görmek istiyoruz. Herkes el ele gönül gönüle CHP’NİN zaferine katkı sağlamalıdır. Birleşen ve büyüyen bir CHP için mücade edelim.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet