Skip Navigation Links

Karaağaç Belediye Meclisi Toplandı.

Meclis Toplantısına, Üyelerin Tartışmaları Damgasını Vurdu.

Politika   A+a-

 
Meclis Toplantısına, Üyelerin Tartışmaları Damgasını Vurdu.
Hatay’ın İskenderun İlçesine bağlı Karaağaç Belediyesi Ekim ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.
Meclis oturumu gündeminde görüşülecek madde olmamasına rağmen, ciddi tartışmalar yaşandı.
Muhalefet meclis üyesi Hilal Demirel, gündem dışı konuşma talebinde bulunarak, belediye başkanı Necmettin Acar'a bir çok soru yöneltti.
Asfalt ihalesinin neden iptal edildiğini soran muhalefet meclis üyesi Hilal Demirel, bu yıl rekabet ortamı olduğu için maliyetlerin artmasına rağmen asfalt fiyatının düştüğünü söyledi.
Böylelikle geçen yıllarda rekabet ortamı oluşmadığından ihalelerin sürekli aynı Baymaz İnşaat’ta kaldığını ve belediyenin fazla ödeme yaptığını savundu. Belediye Başkanı Necmettin Acar, ihale sürecini anlatarak kasıtlı bir şekilde ihalenin sabote edildiğini vurguladı. Rekabet ortamının önceki senelerde de oluştuğunu fakat en düşük teklifi sürekli Baymaz İnşaat’ın verdiğini söyledi. Muhalefet meclis üyelerinden Bilal Keskin , söz alarak “geçmiş dönemlerde kaçak yapılar için halkını şikayet eden muhtar ve meclis üyeleri, bu dönemde mecliste olmalarına rağmen neden aynı duyarlılığı göstermiyor” diye sorunca, iktidar meclis üyelerinden Fuat Zorlu ve Ahmet Karateke sert tepki gösterdiler. Fuat Zorlu, Ahmet Karateke ve Bilal Keskin arasında çok sert bir tartışma yaşandı. Başkan Acar ve diğer üyelerin ortamı yumuşatma çabaları sonuçsuz kaldı.
Ardından meclis üyesi Adnan Bayram söz alarak, geçmiş yönetimde kendisinin encümen üyesi olduğunu ve konuya en çok hakim olan kişi olduğunu söyleyerek, meclise detaylı bir bilgi verdi. Tartışmaların durulmasından sonra, başkan Necmettin Acar, Hatay'ın büyük şehir belediyesi yapılması ve imar planı ile ilgili meclisi bilgilendirme konuşması yaparak toplantıyı sona erdirdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet