Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Halkı Hakkını İstiyor

HBB Başkanı Savaş, “Hatay Halkı Hakkını İstiyor” adlı imza kampanyası anlatmak için halk ve muhtarlarla Reyhanlı da bir araya geldi.

Hatay Halkı Hakkını İstiyor

Reyhanlı   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, birlik ve beraberlik  içerisinde yürüttüğü “Hatay Halkı Hakkını İstiyor” adlı imza kampanyası anlatmak için halk ve muhtarlarla Reyhanlı da bir araya geldi.
Reyhanlı da gerçekleşen toplantıya Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Muhtarlar Dairesi Başkanı Durmuş Yıldırım, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve Reyhanlılı muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN SAVAŞ, HİÇBİR SİYASİ YÖNÜMÜZ YOK, HER ŞEY HATAY İÇİN

Başkan Savaş, “Hatay’ın geleceği için sizlerle bir aradayız. TÜİK’in yapmış olduğu istatistiklere göre Türkiye’deki mutlu iller içinde Hatay 77’inci sırada. Bu da demek oluyor ki Hatay sondan beşinci sırada. Bunun en büyük kaynağı ekonomik sıkıntılardır. Suriye’deki savaşın yarattığı sıkıntılar ekonomimizi oldukça etkiledi. Bu imza kampanyasının hiçbir siyasi yönü yok sadece gençlerimize iş anlamında bütün paydaşlar olarak buna destek verilmesi gerektiğinin bilinmesini istiyoruz. Eğer hakkımız olan 5’inci teşvik bölgesinde olursak bu da daha fazla yatırım yapılması ve daha fazla istihdam olması anlamına geliyor ifadelerini kullandı.

REYHANLILI MUHTARLARDAN BAŞKAN SAVAŞ’A DESTEK

Muhtarların desteğini alarak ziyaretlerine devam Başkan Savaş Reyhanlı Çerkezleri Derneğini de ziyaret ederek Hatay’ın 5’inci teşvik bölgesinde olmasının ilimize katkıları üzerine istişarelerde bulundu.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar