Skip Navigation Links

Hatay'ın Başkanı Bekir Altan.

MHP Hatay Milletvekili Süleyman Turan Çirkin ve Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin'in daveti üzerine Hassa'da MHP'li adaylara destek için mitinge katılan P

Politika   A+a-

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, MHP il başkanı Şefik çirkin ve MHP Hatay Milletvekili Süleyman Turan Çirkin’in davetlisi olarak Hatay’ın Hassa ilçesine giderek MHP’li adaylara destek mitinglerine katıldı.
Mitinde hizmet adına yola çıkan MHP’nin göreve getirildiği her yerde kendini kanıtladığını hatırlatan Bekir Altan, “Hatay’da her yerde MHP’nin bayrağı dalgalanacak. Gerçek hizmet adamlarıyla tanışacak halkın da memnun kalması için geceli gündüzlü çalışıyoruz. İşte Payas örneği. Köyden koca bir sanayi şehri çıktı. Eksik bırakmadık. MHP’li adaylarımız da bizler gibi başarılı olacaklardır. Sonuna kadar el ele çalışacağız” diyerek, seçildikten sonra da desteğinin süreceğini ifade etti.
Gittiği her yerde büyük sevgiyle karşılanan Başkan Bekir Altan sadece Payas’ın değil tüm Hatay’ın başkanı olduğunu gösterdi.
Hassa, Akbez, Söğüt, Aktepe, Kumlu ve Reyhanlı’daki programlara katılan Başkan Bekir Altan buralarda ki MHP’li adaylara destek istedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet