Skip Navigation Links

İskenderun'a SERVET gibi yatırım

İskenderun'un genç ve girişimci iş adamlarından Servet Ugutmen, eşi Yeşim Ugutmen ile birlikte GSM sektöründe Doğu Akdeniz bölgesinin en büyük mağazas

Gündem   A+a-

 
İskenderun’a SERVET gibi yatırım
 
İskenderun’un genç ve girişimci iş adamlarından Servet Ugutmen, eşi Yeşim Ugutmen ile birlikte GSM sektöründe Doğu Akdeniz bölgesinin en büyük mağazasını kentimize kazandırdı.
İskenderun Şehit Pamir caddesi üzerinde üç katlı olarak dizayn edilen Turkcell iletişim merkezinin açılışına İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek Turkcell Türkiye satış Müdürü Ahmet Kazast, Belediye Meclis üyeleri, iş adamları ve davetliler katıldı.
Servet Ugutmen açılış öncesi yaptığı konuşmada “Türkiye’nin GSM lideri Turkcell’in Doğu Akdeniz’deki en büyük mağazasını İskenderun’a kazandırmamızda tem emeği geçenlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise İskenderun’un parlayan bir yıldız olduğunu ve Türkiye’nin hatta dünyanın gözünün İskenderun’da olduğuna dikkat çekerek İskenderun’a yatırım yapmanın büyük avantaj olduğunu söyledi ve böyle bir mağazayı İskenderun’a kazandırdığı için Servet ve Yeşim Ugutmen çiftine teşekkür etti.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet