Skip Navigation Links

AYKOME 25. Genel Toplantısı Gerçekleştirildi

HBB Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) 25 inci genel toplantısını 5 temmuz Çarşamba günü HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

AYKOME 25. Genel Toplantısı GerçekleştirildiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Modern şehirciliğin en önemli kıstaslarından biri olan altyapı hizmetlerinin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesini hedef alan Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) 25 inci genel toplantısını 5 temmuz Çarşamba günü HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.
HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık, HBB Daire başkanları, belediye personelleri ve il genelinde altyapı çalışmaları gerçekleştiren kurumların temsilcileri katılım gösterdi.

TOPLANTIDA 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Kentteki altyapı çalışmalarının koordineli ve uyumlu bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla AYKOME Şube Müdürü Osman Tamer Sırım gündeme alınan 11 gündem maddesi ve 3 ek gündem maddesi hakkında katılımcılara bilgiler verdi.
Resmi kurum ve kuruluşlardan gelen yetkililerin de katıldığı toplantıda katılımcılara Samandağ yeraltı otopark ve park düzenlenmesi projesi hakkında da bilgiler verilerek görüş ve öneriler alındı. 
AYKOME 25. Genel Toplantısı Gerçekleştirildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet