Skip Navigation Links

'12 Haziran Türk Milletinin Kurtuluş Günü Olacaktır'

MHP Hatay Milletvekili adayı Şefik Çirkin, 12 Haziran'ın Türk milletinin kurtuluş günü olacağını söyledi.

Politika   A+a-

 
Mhp Hatay Milletvekili Adayı Çirkin:
 
“12 Haziran Türk Milletinin Kurtuluş Günü Olacaktır”
MHP Hatay Milletvekili adayı Şefik Çirkin, 12 Haziran'ın Türk milletinin kurtuluş günü olacağını söyledi.
Çirkin, Türkiye Kamu Çalışanları ve Kalkınma Vakfı'nın (TÜRKAV) düzenlediği dayanışma yemeğinde yaptığı konuşmada, ülkenin iyi idare edilemediğini ifade etti.
Çirkin, “Yolsuzluk, hırsızlık, adam kayırmacılık, ahlaksızlık, köşe dönmecilik aldı başını gidiyor. Bu usulsüzlükler, anne ve babaların bin bir zorluk içerisinde çocuklarını kurslara gönderiyor belki çocukları iyi bir eğitim alır okur diye düşünüyor.
Ama bu usulsüzlükler sınavlara kadar yansıdı. Belki de Cumhuriyet tarihin en büyük Milli Eğitim skandalı yaşanıyor. Bu rezaleti protesto eden gençlere ise bu ülkenin başbakanı üzerinize 10 bin kişiyi gönderebilirim diyor. Ne günahı var bu gençlerin. Bunlar senin vatandaşların.
Arından MHP Genel Başkanı madem 10 Bin kişiyi toplayabiliyorsan şayet niçin sokaklara hükmeden sokakları yakıp yıkan PKK’nın üzerine göndermiyorsun, bu çocukların üzerine gönderiyorsun.
Madem bu 10 bin kişiyi toplayabiliyorsan şayet, gel Taksim meydanında buluşalım. Seni bin Bozkurtla Kasımpaşa’ya kadar kovalayacağım deyince MHP’ye ağzına geleni sayıyor. Bunları sayacağına yüreğin yetiyorsa gel burası er meydanı dedi.
Çirkin, “Çok kötü bir süreç yaşıyoruz. Ülkücüler mecliste olduğu sürece bu ülkeyi bölme fırsatını bulamayacaklar. Ülkücüler mecliste olduğu sürece daima korku ile yaşayacaklarıdır. Ülkücüler mecliste olduğu sürece efendilerine verdikleri sözleri yerine getiremeyeceklerdir şeklinde konuştu.
MHP’nin tüm kadroları ile seçimlere hazır olduğunu ifade eden Çirkin,”Kimse merak etmesin. MHP iktidara geliyor. Tüm yapılanların hesabını soracak güç ve kudrete sahibiz. Bu milletin yapılanlara bir cevabı olacaktır.12 Haziran, 12 Haziran Türk Milletinin kurtuluş günü olacaktır, 12 Haziran hırsızların arsızların, bölücülerin ve yabancıların taşeronlarının arkasına bakmadan inşallah kaçacakları gün olacaktır. Farklı siyasi partilerden MHP’ye inanılmaz bir ilgi var. Bu ilgi ve alaka MHP’yi iktidar etmeye yetecektir “dedi.
TÜRKAV İskenderun temsilcisi Mehmet Özvural ise seçimlerin millete, devlete hayırlı olmasını diledi.
 
 
 

Şefik Çirkin 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet