Skip Navigation Links

TDH Partileşiyor

Mustafa Sarıgül'ün liderliğinde çalışmalarını uzun zamandır sürdüren TDH Partileşmeye sürecinin sonuna geldi.

Politika   A+a-

Mustafa Sarıgül’ün liderliğinde çalışmalarını uzun zamandır sürdüren TDH Partileşmeye sürecinin sonuna geldi.
İskenderun Türkiye Değişim Hareketi İlçe Başkanı Mustafa Kaleli düzenlediği basın açıklamasında 26 Haziran 2010 günü Ankara’da bulunacaklarını ve TDH’ye gönül veren, destek veren herkesi beklediğini söyledi. Açıklamasına devam eden Kaleli “ 26 Haziran 2010’da parti kuruluş dilekçesini Ankara’da İçişleri Bakanlığına verecektir.Büyük bir kalabalıkla kuruluş mitingini yapacaktır.
TDE tüm yurtta örgütlerini kurmuştur. Beş yıldır devam eden halk harekatımız artık partileşerek Türk Siyasi hayatındaki yerini alacaktır.
TDH Türkiye’nin sorunlarını bilen Türk halkını yakından tanıyan , çözüm bekleyen sorunların çözüm yollarını bilen bir Genel Başkanla partileşiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Sarıgül Sevilen bir liderdir. Türkiye’de ilk defa tabandan örgütlenen ve tüm illerde ilçelerde örgütünü kuran bir hareket partileşmektedir. Bu çok önemlidir, bu halkın partisi olacaktır. Herkesin kucaklayan bir siyasi anlayış hakim olacaktır. Bizim partimizde ötekisi olmayacaktır. Farklılıklar bizim zenginliğimiz olacaktır. Partimizde parti içi demokrasi mutlaka uygulanacaktır. Örgütlerimizi ve Genel Başkanı tüm üyeler seçecektir. Bizde delegelerin değil tüm üyelerimizin sevgisini ve desteğini alan Genel Başkan ve İl İlçe Başkanı olabilecektir” diyerek sözlerini tamamladı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet