Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP Genel Merkezi Mahkeme Kararını neden uygulamıyor?!!

CHP İskenderun'da bitmeyen kavga, 11 Kasım 2010 tarihinden geçerli bir mahkeme kararı, atanan bir kayyum ve görevini bırakmamakta ısrar eden Zeki Çıka

Politika   A+a-

CHP İskenderun’da bitmeyen kavga, 11 Kasım 2010 tarihinden geçerli bir mahkeme kararı, atanan ber kayyum ve görevini bırakmamakta ısrar eden Zeki Çıkan Başkanlığındaki Mütevelli Heyet!!!
 

CHP Genel Merkezi Mahkeme Kararını neden uygulamıyor?!!

Mahkeme kararıyla kayyum olarak atanan Elektrik Mühendisi Bülent Bozdoğan, Avukat Gazanfer Dik ve Celal Kılınç, yetkili olmalarına rağmen Zeki Çıkan başkanlığındaki mütevelli heyet partiden çıkmıyor.
Zeki Çıkan başkanlığında atanan mütevelli heyet, 11 Kasım 2010 tarihinden itibaren geçerli olan İskenderun 2. Sulh Hukuk Mahkemesi kararının uygulanmasına izin vermiyor.
Zeki Çıkan Başkanlığındaki mütevelli heyet, “Mütevveli Heyet” ünvanı yerine hala mahkeme kararı bulunmasına rağmen “İlçe Başkanı Zeki Çıkan” ünvanıyla demeç veriyor.
Akıllardaki en önemli soru ise; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin, Hukukun üstünlüğüne dayalı ilkelerini bir kenara koyup mahkeme kararını uygulamaması büyük bir çelişki olarak yorumlanıyor ve “CHP Gene Merkezi mahkeme kararını neden tanımıyor?” sorusunu yöneltiyor.
Mahkeme tarafından atanan 30 gün süre görev yapacak ilçe örgütünü kongreye götürme görevi bulunan Elektrik Mühendisi Bülent Bozdoğan, Avukat Gazanfer Dik ve Celal Kılınç, ellerinde polis gücüyle devir almak yetkileri bulunmasına rağmen neden görevi devralmıyorlar?
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar