Skip Navigation Links

HATSU Eğitim Kurumlarında Önceliğini Sürdürüyor

HATSU,eğitim öğretim kurumları, ibadethaneler, dernek ve kuruluşların eksikliklerini gidermek için hizmet atağının sürdüğünü duyurdu.

HATSU Eğitim Kurumlarında Önceliğini SürdürüyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), vatandaşlardan gelen taleplerin yanı sıra eğitim öğretim kurumları, ibadethaneler, dernek ve kuruluşların eksikliklerini gidermek için hizmet atağının sürdüğünü duyurdu. 
 
Geleceğimizi şekillendiren öğrencilerimizin eğitim gördüğü okulların daha sağlıklı bir ortam haline gelmesi adına yapılan çalışmaların devam ettiğini bildiren Genel Müdürlük, okullarda bulunan fosseptik çukurların iptal edildiğini ayrıca büz beton boruların döşenmesi ile sağlık açısından oluşabilecek tehlikelerin ve kokuların önüne geçildiğini açıkladı.
 
İskenderun ilçesine bağlı Numune Mahallesi Prof. Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Nuri Üysen Ortaokulu’nun altyapı bağlantı çalışmaları yapan HATSU, 300’lük borular ile ana hatta bağlanan ve toplamda 45 metre döşenen hat sayesinde öğrenim gören öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim göreceğini aktardı.
HATSU Eğitim Kurumlarında Önceliğini Sürdürüyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet