Skip Navigation Links

'İyi ki varsınız başkanım'

CHP Hatay İl Başkanı Halef Tiftikçi'nin CHP İlçe Teşkilatı'na ziyareti Başkan Karpuz'u sevindirdi.

Politika   A+a-

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen CHP Hatay İl kongresinde tekrar göreve seçilen Halef Tiftikçi, CHP İskenderun İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İlçe Teşkilatına desteklerinden dolayı teşekkür eden CHP Hatay İl Başkanı Halef Tiftikçi, hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini, CHP’nin Hatay’da çok büyük bir aile olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz hafta Pazar günü yapılan kongrede delegelerin oylarını alarak tekrar başkanlık görevine seçilen CHP Hatay İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, teşekkür ziyaretleri kapsamında Erzin ve Dörtyol ilçe örgütlerinin ardından CHP İskenderun İlçe Teşkilatı’na da teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarete CHP Dörtyol'un güçlü ismi sanayici Osman Tufan da katıldı.
CHP İlçe Başkanı Nihat Karpuz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Tiftikçi, İskenderun’un Hatay’da en büyük ilçe konumunda olduğunu kaydederek, buranın CHP için çok önemine dikkati çekti.
Pazar günü gerçekleştirilen kongrenin ertesi günü çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiklerini dile getiren CHP Hatay İl Başkanı Halef Tiftikçi, İlçe Başkanı Nihat Karpuz’un da her fırsatta İskenderun’u ve örgütünü düşündüğünü belirterek, “Bana şimdiye kadar verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığımız güçle partimizin çıtasını her geçen gün daha da ileriye taşıyoruz” dedi.
Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını kaydeden CHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz ise, Halef Tiftikçi’yi desteklemelerinde haklı olduklarının kongrenin hemen ertesinde yapılan ziyaretle ne kadar haklı olduklarının bir kanıtı olduğunu ifade etti. Başkan Karpuz, “ İyi ki varsınız. Siz örgütümüzün terbiyesiyle yetişmiş Hatay’da ender siyasetçilerimizden birisiniz. Görevde olduğunuz günden bu güne kadar partimizin oyları her geçen gün artmıştır” diyerek ziyaretten duydukları sevinci ifade etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet