Skip Navigation Links

'AKP'nin Ayıbı'

Hatay Milletvekili Abdulaziz Yazar Ankara'nın gündemini, gelişmeleri İskenderunlularla paylaştı.

Politika   A+a-

Hatay Milletvekili Abdulaziz Yazar Ankara’nın gündemini, gelişmeleri İskenderunlularla paylaştı.
Milletvekili Yazar Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Binasında yaptığı basın toplantısında eczacılar başta olmak üzere tekel işçileri, emekliler ve bölge yatırımlarını ele aldı.

‘AKP’nin Ayıbı’

Sözlerine Eczacı Milletvekiliyim diye başlayan Yazar; eczacılar reçetelerini yapıp provizyonlarını aldıklarını ama yeni gelen sistemle eczacıların uzun süre bekletilerek zaman kaybına neden olduğunu, halkın ilacını almakta zorluk çektiğini bunun sağlık banklığının ve AK Parti’nin ayıbı olduğunu dile getirdi.
Yazar, hem eczacının hem de hastanın mağdur edildiğini, ayrıca alınan muayene ücretinin büyük bir külfet olduğunu, bunun düzeltilmesi gerektiğini vurguladı.

‘İktidara Geldiğimizde Emekli Maaşlarını İyileştireceğiz’

Yazar eczacıların ardından emeklilerimiz için ise şu cümleleri dile getirdi;
Emekli maaşlarının bir an önce iyileştirilmesi gerektiğini, ülkede işsizliğin giderek arttığını emeklinin sadece kendine bakmadığını işsiz olan çocuklarını da emekli maaşıyla bakmak zorunda olduğunu söyleyen Yazar iktidara gelirsek emekli maaşlarını iyileştirip işsizliğe çözüm bulup ekonominin düzelmesi için uğraş vereceklerini de söyledi.

‘AKP Hükümeti Yandaşlarına Peşkeş Çekiyor’

Devlet üreticisine, sanayicisine, çiftçisine destek vermezse nasıl iş imkanları açılacak?
Sayın Başbakan diyor ki; “CHP’nin bu ülkeye hiçbir katkısı olmamıştır.” 80 li yıllarda o zor dönemlerde fabrikaların % 80’i bu dönemde kurulup istihdam sağlanmıştır. Daha önceki hükümetlerde bu ülkeye katkıda bulundular; ama AKP iktidarı 8 yıl içerisinde hepsini kendi yandaşlarına peşkeş çekilerek satmıştır. Bu şekilde işsizler ordusu ortaya çıkmıştır.

‘İskenderun’a Yatırım Yapan Herkese Teşekkürlerimi Sunuyorum’

İskenderun’a yatırım yapan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Yatırım ve ihracat yapıyoruz. Tüm yatırımcılarımızı destekliyoruz. Düne kadar yassı mamul ithal ediyorduk, artık yassı mamulü ihraç etmeyeceğiz gerekirse de ithal edeceğiz. Bunu da İskenderun da kurulan tesisimiz sayesinde başaracağız.

‘İskenderun Halkı Damacana Yerine Musluğundan Su İçecek’

Su şebekesi sorununu da İskenderun Belediyesi çözecek Aslantaş Barajından gelen suyumuz İskenderun’a gelecek şebeke döşendiğinde bu sorun çözülecek damacana suyu kullanan halkımız musluğundan akan suyu kullanabilecek.
Belde belediye başkanlarının bir sıkıntısını var sözleşmede 42. madde açılmış kendilerinin bu konuda sıkıntı var sıkıntı şu belde belediyelerine gelen para çok az bu sıkıntı nasıl aşılabilir;
Belde Belediyelerine gelen para çok az ben de araştırdım, ancak çöp toplama paralarına yetiyor.
İskenderun Belediyesi büyük bir Belediye İskenderun Belediyesi bunu çözmek zorunda. Sinekten, kokudan, pislikten kurtulmak zorunda bu konuyla ilgili çalışmaların başladığını arıtma tesislerinin anlaşmasını yapıldığını 18 ay içerisinde fabrikanın biteceğini İskenderun’un büyük bir rahatlığa kavuşacağını vurguladı.
Yazar son olarak hiçbir belediye meclis üyemizin bir sıkıntısı yoktur. Birlik ve beraberlik içerisindeyiz diyerek dedikodulara dostluğumuz bozulamaz mesajları verdi.


 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet