Skip Navigation Links

Önemli olan hizmetin kalıcı olması..

Türkiye Değişim Hareketi Partisi İl Başkanı Mehmet Daraoğlu, İlçe Başkanı Mustafa Kaleli ve yönetim kurulu, İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak'ı makamın

Politika   A+a-

Gerçekleştirilen ziyarette İlçe Başkanı Mustafa Kaleli İl Başkanı ve örgüt üyeleri kendilerini Kaymakam Aksak’a tanıtırken “Biz de demokrasi çok sağlam işliyor. Yeni kurduğumuz partimizi oluşumumuzu size tanıtmak ve tanıştırmak için burada bulunuyoruz’ dedi.

Kaleli, İskenderun Kaymakamlık görevine getirilen Kaymakamımız Cemil Aksak’a başarılar diliyoruz. Makam ve mevkiler kalıcı değildir. Önemli olan yapılan hizmettir. Ben eminim ki Kaymakamımız Cemil Aksak eski Kaymakamımız Sayın Cengiz Horozoğlu’nun yarım bırakmış olduğu projeleri layığıyla devamını getirecektir. Kaleli son olarak inşallah Sayın Kaymakamımız Cemil Aksak’ta güzel hizmetler yaparak bizlere kalıcı izler bırakacaktır dedi.
Kaymakam Cemil Aksak’ta yapılan ziyaretten dolayı Değişim Hareketi Partisi İlçe Başkanı, İl Başkanı ve örgüt üyelerine teşekkür ederken, “Herkesin gönlünde aynı şey vardır. O da İskenderun’a kalıcı ve güzel hizmetler yapabilmektir. İnşallah bunun için hep beraber çaba göstereceğiz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet