Skip Navigation Links

AKİB İhracatçıları KKTC Yolcusu

9-18 Haziran 2017 tarihleri arasında Lefkoşa / Atatürk Kültür Parkı ve Fuar Alanı’nda bu yıl 41. kez düzenlenen KKTC Uluslararası Fuarı’nın

AKİB İhracatçıları KKTC Yolcusu

Gündem   A+a-

 
9-18 Haziran 2017 tarihleri arasında Lefkoşa / Atatürk Kültür Parkı ve Fuar Alanı’nda bu yıl 41. kez düzenlenen KKTC Uluslararası Fuarı’nın milli katılımı Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştiriliyor.
 
Değişik sektörlerde hizmet veren büyük ölçekli sanayi kuruluşlarının tanıtılıp, Türk malı imajının öne çıkması amacıyla 2002 yılından beri AKİB tarafından milli katılımı gerçekleştirilen fuarda; belli bir sektörü veya ürün grubunu esas almayan ürünler sergilenecek. Mal ve hizmetlerin ticari tanıtımının yapılacağı ancak sıcak satışın olmayacağı fuarda, sosyal, kültürel ve eğlence etkinlikleri yer alacak.
 
KKTC Uluslararası Fuarı’nda yer alacak Türkiye Standında; sergi ve tanıtım amacıyla ülkemizde imal edilen ev mobilyaları, demirden mamuller, elektrik armatürleri, küçük ev aletleri, klima, solar sistem, kombi, şofben, radyatör, termisifon, kat kaloriferi ve aksesuarları, banyo ve mutfak dolapları, panel mobilya, vitrifiye ürünleri, duş ve küvet kabinleri, akrilik küvet, musluk batarya ve aksamları,  paslanmaz çelikten mutfak eşyaları, paslanmaz madeni ve cam mutfak eşyaları, porselen sofra eşyaları, muhtelif gramajlarda süzme çam ve çiçek balları, ısı-ses ve yangın yalıtım ürünleri, araç lastikleri, kereste-palet-lambiri vb. ahşap ürünleri, sentetik çim halı, endüstriyel tip soğutucular, ev tipi derin dondurucular, beyaz eşya ve elektronik ürünler, sünger, yatak-baza-başlık ve yastık çeşitleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
 
Fuar için son hazırlıkların süratle devam ettiğini dile getiren AKİB Koordinatör Başkanı Zeki Kıvanç, bu yıl Türkiye’den 30 firmanın katılım sağladığını belirterek, “Türkiye olarak, bu fuara katılım gerçekleştirilerek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile mevcut ticari ilişkilerimizin daha da gelişeceğine ve yeni işbirliği olanakları yaratacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
Fuara katılacak  30 firma ise; Altıparmak Gıda San.Tic.A.Ş., Arhan Grup Talaşlı İml.San.Tic. A.Ş., Arzum Elektrikli Ev Aletleri San.Tic.A.Ş., Bahçe Gıda San.Tic.Ltd.Şti., Bellona-Boytaş Mobilya San.Tic.A.Ş., Davut Panel ve San.Tic.A.Ş., Demirağlar Orman Ürn.San.Tic.Ltd.Şti., Digicom Elektronik Pazarlama A.Ş., Doğal ve Sağlıklı Ürünler, Er-duş Küvet Jakuzi Yapı Mal.İth.İhr.San.Tic. Ltd.Şti., Frigya Dış Tic.Ltd.Şti., Gema Madeni Yağları San.Tic.A.Ş., Hisar Çatal Kaşık ve Paslanmaz Madeni Eşya San.Tic.A.Ş., İstikbal Mobilya San.Tic.A.Ş., İntertim Orman Ürn.İth.İml.İhr.San. Tic.Ltd.Şti., İpar Dış Tic.Ltd.Şti., İpek Mobilya A.Ş., Kaspa Dış Tic.A.Ş., Kayseri Sünger San.Tic. A.Ş., Kilikya Şalgam İçecek San.Tic.A.Ş., Kilim Mobilya, Kuzeymak A.Ş., Mondi Yatak Yorgan San.Tic.A.Ş., Pakduş Duş ve Küvet Kab.İnş.San.Tic.Ltd.Şti., Porland Porselen San.Tic.A.Ş., Schafer/ Aslan Ticaret Dtm.Ltd.Şti., Simfer İç ve Dış Tic.A.Ş., Şiraz Halıcılık Oto.İnş.San.Tic.Ltd.Şti., Turkuaz Seramik San.Tic.A.Ş. ve Ünsa Madencilik Tur.En.Ser.Orm.Ürn.Elek.Ürt.San.Tic.A.Ş.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet