Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Memur-Sen İl Başkanından Başkan Yavuz’a Ziyaret

Memur-Sen İl Başkanı Hasan Urhan, Sağlık-Sen Şube Başkanı Felahattin Fatih Genç, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Başer ve Memur-Sen İlçe Temsilcisi Sül

Memur-Sen İl Başkanından Başkan Yavuz’a Ziyaret

Gündem   A+a-

 
Memur-Sen İl Başkanı Hasan Urhan, Sağlık-Sen Şube Başkanı Felahattin Fatih Genç, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Başer ve Memur-Sen İlçe Temsilcisi Süleyman Çolak ile birlikte Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a makamında nezaket ziyaretinde bulundular.
 
Gerçekleşen ziyarette, Kırıkhan’a yapılan ve yapılması beklenen hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunulurken, Kırıkhan’a yaptığı hizmetler ve kattığı değerlerden dolayı Başkan Yavuz’a teşekkür ettiler.
 
Başkan Yavuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Kırıkhan’a hizmet etmek bizim boynumuzun borcu, halkımıza hizmet etmek için seçildik. Görev süremizin sonuna kadar ilçemiz için ne söz verdiysek gerçekleştirmek için elimizden gelen bütün gayretleri göstereceğiz. Sayın Urhan ve diğer başkan ve şube temsilcisi arkadaşlarımıza nazikane ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar