Skip Navigation Links

HBB Yaşlı ve Bakıma Muhtaçlara İftar Yemeği Dağıtıyor

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde HBB Kültür ve Sosyal İşler Dair

HBB Yaşlı ve Bakıma Muhtaçlara İftar Yemeği Dağıtıyor

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Evde Bakım Hizmet Ekibi 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmaya dönük çalışmalarına devam ediyor.
 
 
Hatay’ın 15 ilçesinde yaşlı, bakacak hiç kimsesi olmayan hasta vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmeyi ve standartlarını yüksek tutmayı hedefleyen ekipler Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği dağıtarak hizmet çıtasını ilerilere taşımayı hedefliyor.
 
HBB ekiplerinin hayata geçirdiği bu duyarlı proje ile yaşlı ve bakıma muhtaç hemşehrilerinin hayata sıkıca tutunmasına vesile olmak, vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltmek Ramazan ayında birlik, beraberlik duyguları ile maneviyatın güçlenmesi ve bir arada yaşama kültürünün pekişmesi amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal ve kültürel hizmetler sunmaya devam ediyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet