Skip Navigation Links

Paçasında çamur olmayan herkese açığız!

Aylardır Türkiye gündemini meşgul ederken sessizce örgütlenme sürecini sürdüren Mustafa Sarıgül'ün liderliğini yaptığı Türkiye Değişim Hareketi'nin Ha

Politika   A+a-

Aylardır Türkiye gündemini meşgul ederken sessizce örgütlenme sürecini sürdüren Mustafa Sarıgül’ün liderliğini yaptığı Türkiye Değişim Hareketi’nin Hatay İl Sorumlusu Mehmet Daraoğlu:


Paçasında çamur olmayan herkese açığız!
Bir süredir örgütlenme süreci devam eden Mustafa Sarıgül’ün lideri olduğu Türkiye Değişim Hareketi, Hatay örgütlenme süreci ve hareketin tanıtımı konularında bir basın toplantısı düzenledi.
Türkiye Değişim Hareketi Hatay İl Sorumlusu Eczacı Mehmet Daraoğlu, hareketin geldiği nokta ve parti kuruluş çalışmaları hakkında bilgiler verirken, parti tüzüğünün halkın görüşlerine açık ve taslak metin halinde olduğunu söyledi.
Yasal demokratik görüşler çerçevesinde paçasında çamur olmayan herkese açık olduklarına dikkat çeken Mehmet Daraoğlu, sistem partilerinin çıkmazından yola çıkmadıklarına da vurgu yaptı.

Hatay örneği Türkiye’ye yayılacak..
Dinlerin ve kültürlerin beşiği Hatay örneğinin Türkiye sathına yayacaklarını belirten Daraoğlu, dürüst insanların da siyaset yapabildiğini ispatlayacaklarına vurgu yaptı.
Program ve tüzüklerinin insan odaklı olduğuna dikkat çeken Türkiye Değişim Hareketi Hatay İl Sorumlusu Mehmet Daraoğlu, iki dönem üst üste partinin puanını düşüren genel başkan veya yöneticinin bir daha aday olmasının mümkün olmayacağının altını çizerek, parti içi demokrasinin yerleştiği bir yapıda bu şekilde herkesin önünün açık olacağının altını çizdi.

2010 ilk haftası tabelayı asacağız..
Türkiye Değişim Hareketi’nin siyasi yaşama 2010 yılının ilk haftasında başlayacağını ve örgütlenmesi tamamlanmış bir siyasi hareket olarak sadece parti tabelalarını asarak genel seçimlere hazırlanacaklarını belirten Mehmet Daraoğlu, “Türkiye Değişim Hareketi, tüm Türkiye’de Mustafa Sarıgül başkanlığında partileşme sürecini yaşamaktadır. Kısa süre önce partileşme için start verilerek gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Bu bağlamda tüzük çalışmaları, plan ve program çalışmaları devam etmekte olup halkımızın da görüşlerini alınarak halkın özlediği, oluşmasını arzu ettiği tüm bakışları içine alan demokratik, çağdaş sistemler amaçlanmaktadır. Türkiye Değişim Hareketi güvenini halktan alan, insanımıza önem veren halkımızın özlemlerini, arayışlarını karşılayan insanımızın onuruyla yaşayacağı bir sistemi hedeflemektedir. TDH Türkiye de siyasi boşlukların doldurulması alternatif olabilme ve ülkemizi daha iyi yönetebilmeyi amaçlayan çağımıza yakışır, inançlara saygılı, eşitliği, dayanışmayı bir arada yaşamayı, emeğe saygıyı, gelenek ve göreneklere saygılı olmayı hedefleyen bir harekettir. TDH de en önemli unsur insandır. TDH de gençlerimiz sivil toplum kuruluşları ön planda olacaktır. Parti içi demokrasi katılımcılık ve şeffaflık ana ilkelerimiz olacaktır. Kurmakta olduğumuz partide seçilecek olanlar ön seçimle ve kayıtlı üyelerle olacaktır. Partimiz kişilerin etkinliğinde değil halkımızın ön görüşleri ile yolunu çizecektir. Demokratik ölçülerde herkesin önü açık olacaktır. TDH Türkiye’nin tüm insanını kucaklayan bir yapıda halkımızın özlemleri ile bütünleşecektir. TDH partileşme sürecini bu yıl sonunda tamamlayarak yeni yılda yeni parti ile siyaset hayatına başlayacaktır. 27 Eylül 2009da İstanbul’da Abdi İpekçi spor salonunda tüm örgütlerin katılacağı halkla bütünleşme şöleni yapılacaktır. TDH tüm halkımıza açık bir parti olacaktır. Halkımıza, gençlerimize, kadınlarımıza güveniyoruz, bu vesile ile halkımızın ramazan ayını kutlarız.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet