Skip Navigation Links

Tufan Koleji'nde Sanat Her Yerde

Dörtyol’da özel okulların lokomotif kuruluşu Özel Tufan Koleji önceki gün öğrencilerinin yaptığı el emeği göz nuru görsel sanatlar eserlerini görücüye

Tufan Koleji'nde Sanat Her Yerde

Gündem   A+a-

 
TUFAN; “Her Yıl Yeni Fikirler ve Yeni Eserler Ortaya Koyuyoruz”
 
Dörtyol’da özel okulların lokomotif kuruluşu Özel Tufan Koleji önceki gün öğrencilerinin yaptığı el emeği göz nuru görsel sanatlar eserlerini görücüye çıkarttı.
 
            Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan, Dörtyol Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Uygur, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Selçuk Kayhan, Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Dnt. Zafer Terzi, Dörtyol Fen Lisesi Müdürü Servet Er, Bağımsız Anaokullarının Müdireleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı sergi açılışı gerçekleştirildi.
 
            Açılışta bir konuşma yapan Dörtyol Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Uygur; “Bende bir eğitimci olarak yapılan bu çalışmaları her zaman takdirle karşılıyorum. Tufan Kolejimiz başarılarıyla adından sık sık söz ettiren güzide bir okulumuz. Yakaladıkları başarı çizgisini devam ettirmelerini temenni ediyor, bu sergide emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum” dedi.
            Sergi boyunca okul öğrencileri canlı müzik performansı sergilerken konuklar yapılan tabloları büyük bir dikkat ve hayranlıkla inceledi. El sanatları sergisi ise büyük beğeni topladı.
            Okul bahçesinde ise okulun anasınıfı öğrencileri parmak boyası yaparken, ilk, orta ve lise öğrencileri ise ebru çalışmasını canlı uygulama ile konuklarına gösterdi.
 
            Sergi açılışı ve gezilmesi sonrası çalışmalardan oldukça memnun olduğu gözlenen Tufan Şirketler Gurubu Onursal Başkanı Osman Tufan fuaye alanında verilen resepsiyonda konukları ile tek tek ilgilendi.
 
            “Her yıl yeni yeni eserler, yeni yeni fikirlerle öğrencilerimizin sergi açılışı yapıyor olması bizleri oldukça memnun etmekte” diyen Tufan Şirketler Gurubu Onursal Başkanı Osman Tufan; “Biz tüm işletmelerimizde başarının tesadüf olmadığı ilkesiyle hareket ediyoruz ve profesyonel kadrolarımızla mazeret değil başarı odaklı bir çalışma sergiliyoruz. Tufan Koleji Başkanı Münevver Merve Tufan İkiz, Genel Müdürümüz Ali Aslan, Lise Müdürümüz Süleyman Öncül, Orta Öğretim Müdürümüz Erdoğan Yıldırım ve İlköğretim Müdürümüz Mehmet Emin Söylemez başta olmak üzere tüm kurum çalışanlarımızı eğitim öğretim dönemi boyunca öğrencilerimiz adına gösterdikleri özverili ve gayretli çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. Tufan Ailesi olarak bizleri yalnız bırakmayarak iştiraklerinizden ötürü de sizlere şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet