Skip Navigation Links

Başkanlığa Yeniden Terbiyeli Seçildi.

Anavatan Partisi İlçe Kongresi Yapıldı Başkanlığa Yeniden Terbiyeli Seçildi.

Politika   A+a-

Yakın zamanda Demokrat Parti ile birleşip yeni bir oluşuma girecek olan Anavatan Partisinin İskenderun İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi dün gerçekleştirildi.
Kongre sonunda yapılan seçimlerde Rızkullah Terbiyeli, yeniden güvenoyu alarak İskenderun İlçe Başkanlığına seçildi.
Anavatan Partisi İskenderun İlçe Teşkilatının Olağan Kongresi yapıldı. Oy kullanacak olan delegelerin büyük çoğunluğunun katıldığı kongre sonunda İlçe başkanlığına yeniden Rızkullah Terbiyeli getirildi.
Ekim ayında, Demokrat Partiyle gerçekleştirilecek birleşme öncesinde belde ve ilçe kongrelerini tamamladıklarını, il kongresini de Eylül ayında gerçekleştireceklerini kaydeden Terbiyeli; “Kongrelerimizi tamamlayıp, Ekim ayında gerçekleşecek birleşim için Ankara’ya güçlü bir şekilde gideceğiz. Bu bağlamda İskenderun İlçe teşkilatının olağan kongresini gerçekleştirdik tek liste halinde gidilen seçim sonunda başkanlığa yeniden getirildim. Bundan sonraki süreçte birleşme çalışmalarını hep birlikte yapacağız” dedi.
Yapılan seçim sonunda Yönetim Kurulu; Rızkullah Terbiyeli, Celal Kaya, İbrahim Altsoy, Adem Kaya, Sabahattin Bölücü, Hıdır Ercan, Münibe Taş, Fatma Beyhan Besler, Kadri Duruş, Abdulkerim Orhan, Hasan Muzaffer Döner, Cemil Bildik, Aysın Sakallı, Mithat Atlıoğlu, Nevin Nacar’dan oluşurken, yedek üyeliklere de; Ferit Sakız, Neşe Könker ve Tülin Ünal seçildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet