Skip Navigation Links

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu yayınladığı yazılı bir mesajla tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni eğitim öğr

Politika   A+a-

 
Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu yayınladığı yazılı bir mesajla tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Dudu mesajında: “Ülkelerin gelişmesi ve çağdaşlaşmasında en önemli faktör eğitimdir. Bu yüzden eğitim sisteminin çağı yakalamış, gelişmiş teknolojiye ayak uydurmuş ve fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirebilen bir sistem olması gerekmektedir. Eğitim hakkı ise en temel insan hakkıdır. Bu hakkın toplumun her kesimince eşit şekilde kullanılabilmesi ise sosyal devlet olma ilkesinin gereğidir. Her alanda baş döndürücü değişimin ve gelişmelerin yaşandığı dünyamızda “ Bilgi Toplumu” olma yarışı büyük bir hızla devam etmektedir. Tüm bu hızlı değişimlere ayak uydurmak, gerisinde kalmamak, hatta ön saflarında yer almak, ancak iyi eğitilmiş insan gücünün varlığı ile mümkün olacaktır.
Taze bir başlangıcın mutluluğunu, yeni başarılara doğru koşmanın heyecanını yaşayan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet