Skip Navigation Links

“Geleceğin Resmini Çiziyoruz ”Çalıştayı Gerçekleştirildi

Aktif Vizyon Arayışı Çalıştayı ‘Geleceğin Resmini Çiziyoruz’ adlı tema ile 23 Mayıs Salı günü Harbiye Teras Aqua Park’ta gerçekleştirildi.

“Geleceğin Resmini Çiziyoruz ”Çalıştayı GerçekleştirildiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi ve TEM Yönetim Geliştirme Hizmetleri A.Ş. iş birliği ile hazırlanan Aktif Vizyon Arayışı Çalıştayı  ‘Geleceğin Resmini Çiziyoruz’ adlı tema ile 23 Mayıs Salı günü Harbiye Teras Aqua Park’ta gerçekleştirildi.
Göreve ilk geldiği günden bu yana kaliteli hizmet doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hizmet çıtasını yükseltmek için HBB personelleriyle istişareler gerçekleştirmeye ve kalıcı çözümler geliştirmeye devam ediyor.
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon misyon ve değerlerini tüm çalışanların katılımı ile belirlemek amacıyla Dr. Tayfun Çalkavur başkanlığında gerçekleştirilen çalıştaya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Genel Sekreteri Prof.Dr. Mehmet Maden, HBB HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, çok sayıda HBB çalışanı ile vasıflı ve vasıfsız işçiler katılım gösterdi.

ÇALKAVUR: HATAY HALKINA EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN ORTAK PAYDADA BULUŞACAĞIZ”

Çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştiren Dr. Çalkavur, “Bugün sizlerle daha önce Mersin'de yapılan bir çalışmanın devamını burada gerçekleştirmek için bir araya geldik. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin nerede nasıl anılması ve hizmet sunarken nasıl davranmamız gerektiğini konuşmak için buluştuk. Hatay halkına en iyi hizmeti sunmak için ortak paydada buluşacağız” ifadelerine yer verdi.

“ İYİ BİR TAKIM OLMAK İÇİN BURADAYIZ”

Başkan Savaş," Biz üç yıllık bir belediyeyiz her birimiz farklı yerlerden geldik. Farklı birikimleriniz, farklı kültürlerimiz ve farklı eğitim seviyelerimiz var. Ama biz sadece Hatay Büyükşehir Belediyesiyiz.  İstedik ki hepimiz aynı formatta hemşehrilerimize hizmet edelim. Bu amaçla da ilk eğitimi üst kadrodaki arkadaşlarımızla birlikte yaptık. Şimdi ise güzel bir kurul olarak bu eğitimi bir sınıfta yapıyormuş gibi hep birlikte yapalım. Farklı özelliklerimize rağmen ortak bir noktada buluşarak aynı yöne bakmamız lazım. Bunu yapmak için bir refleks, onun için de bir eğitim lazım. Yani iyi bir takım olmak için buradayız” dedi. 

“TAKIM HALİNDE VE AYNI FORMATTA HİZMET KALİTEYİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAKTIR”

Konuşmasının devamında kaliteli hizmet doğrultusunda Hatay’ın büyük belediyelerle yarışabileceğinin altını çizen Başkan Savaş, “Kimse siyaset yapmasın ve herkes aynı duruşla hemşehrisinin karşısında dursun. İnsanların bizden. beklediği birçok hizmet var. HBB olarak bir sürü sorunumuz var. Biz şehrin sorunlarını bildiğimizi ve onları kucaklayabildiğimizi anlatabilmek için herkesin aynı format ile hizmet etmesi lazım. Hizmet ederken de mutlaka empati kurarak kendimizi karşımızdakinin yerine koymalıyız. Amacımız takım halinde aynı formatta insanlara hizmet etmeniz ve kaliteyi en üst seviyeye çıkarmanız” ifadelerine yer verdi.

“ANKARA VE İSTANBUL GİBİ ŞEHİRLERLE YARIŞACAĞIZ”

“Biz bu şehre dünyanın sayılı organizasyonlarından biri olan EXPO’yu getiriyoruz, ayrıca şehre katkı için teşviklerle de ilgileniyoruz. Sizlerin şu ana kadar bildiğiniz şeyleri bir tık daha yukarı nasıl çıkartırız diye çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Şehrimize hizmetleri takım halinde yaparsak Ankara ve İstanbul gibi şehirlerle yarışırız. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu eğitimin şehrimize ve sizlere önemli katkılar sağlamasını diliyorum” açıklamasında bulundu.
Konuşmaların ardından ‘Dünya Kahvesi’ adlı yöntem eşliğinde çalıştaya katılım gösterenlere belediye hizmetlerinin daha kaliteli olabilmesi için sorular dağıtılarak, verilen cevaplar doğrultusunda ortak bir paydada buluşuldu. 
 
 
 
 
 
 
“Geleceğin Resmini Çiziyoruz ”Çalıştayı Gerçekleştirildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet