Skip Navigation Links

Yazar 'HAYIR' Turlarında Büyük İlgi Gördü

CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, İskenderun İlçe Başkanı Zeki Çıkan ile kalabalık partili grubu, belde ve köylere çıkarma yapmaya devam ediyor.

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, İskenderun İlçe Başkanı Zeki Çıkan ile kalabalık partili grubu, belde ve köylere çıkarma yapmaya devam ediyor.
Bekbele, Orhangazi Köyü, Bitişik Köyü, Denizciler, Kavaklıoluk, Akarca, Sarıseki, Azganlık ve Karayılan belde ve köylerine “Hayır” gezisi düzenledi.


Belde ve köy gezilerinde büyük ilgi gören Milletvekili Aziz Yazar ve yanındaki kalabalık partili grubu, halkı neden “Hayır” oyu vermeleri gerektiği konusunda bilinçlendirme çalışması yaptılar.
CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar’ın konuşmalarda özellikle vurguladığı konu ise yargı bağımsızlığı oldu.


Yargının siyasetin kontrolüne girmesiyle birlikte AK Parti iktidarının yolsuzluklarını aklamayı planladığına dikkat çeken Yazar, anayasa paketinin göz boyamadan ibaret olduğuna vurgu yaptı.
Yasama ve yürütmenin ardından AK Parti Hükümetinin yargıyı da ele geçirme gayretinde olduğunu ileri süren Aziz Yazar, hükümetin kendisini koruma ve güvence altına almak için anayasayı çıkarlarına göre hazırladığını söyledi.


Toplumun hiçbir kesimine fayda sağlamayacak bir anayasaya “Hayır” verilmesi gerektiğini belirten Yazar’a vatandaşlar tarafından sorulan sorular da oldukça dikkat çekiciydi.
Emeklilerden gelen serzenişlere iktidarları döneminde en büyük iyileştirmelerin yapılacağının sözünü veren CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, vatandaşın gerçekten bilinçli olduğu kanaatiyle memnun oldu.


Özellikle Orhangazi ve Bitişik köylerinde hizmet eksikliği ve ilgisizlikten şikayet eden vatandaşlara umut veren Yazar, köylerinin birer cennet olduğunu hatırlatarak, iktidarları döneminde hizmet atağı başlatacaklarına dikkat çekti.
Bitişik Köyü Muhtarı Efendi Dönmez, hizmet adına bir şey yapamamanın sıkıntısı içinde olduğunu ve çaresizlik içinde muhtarlığı birakmayı bile düşündüğünü belirtince, Bitişik Köyü Camii avulusunda toplanan onlarca vatandaş da muntarlarına destek verdi ve hizmet alamadıklarından şikayet ettiler. Tüm Köy ve Beldelerde aynı şeyleri sürekli tekrar ederek neden hayır verilmesi gerektiğini anlatan Aziz Yazar” Yolsuzluk batağına sağlanmış AKP hesap vermekten kurtulmak derdine düşmüştür. Bu yüzden, kendi yandaşlarını yargı organlarına atamanın yolunu aramaktadır.


Yani Başbakan ve Bakanlar, yolsuzluklarından dolayı Yüce Divan’a gönderildikleri zaman, kendilerine ceza vermeyecek yandaş hakimler tarafından yargılanmak istemektedirler. Anayasa paketinin asıl amacı budur.
Fakir fukaranın hakkını vereceğiz diye iktidara gelen AKP, 8 yıldır kendisine ve yandaşlarına devlet imkanlarıyla haksız çıkar sağlamaktadır. İnsanların semt pazarlarında artık toplamaya mahkum edildiği bu ülkede, AKP’liler havuzlu villalarda zevk-ü sefa içinde yaşamaktadırlar. CHP, tüyü bitmemiş yetimlerin hakkının yendiği bu haramzade sistemine dur deyme kararlıdır.
AKP, değişiklik paketini hiçbir uzlaşma çabası göstermeden yangından mal kaçırır gibi Meclis’ten geçirdi. Bir tek kendi gibi düşünenleri, o da laf olsun diye dinledi. Bu anayasa değişikliği, en ufak bir uzlaşma olmaksızın, sadece AKP’nin isteklerinin dayatılmasından ibarettir.” Dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet