Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun’da Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Coşkusu

THY Avrupa Ligi Final Four’un şampiyonluk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos’u İstanbul’da 80-64 yenerek şampiyon oldu.

İskenderun’da Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe CoşkusuWeb
TV

Spor   A+a-

 Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Hatay’ın İskenderun ilçesinde de vatandaşlar maçı toplu olarak dev ekranlardan izledi.
Türk Basketbolu için tarihi önem taşıyan maçı yüzlerce İskenderun halkı da, Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından Atatürk Anıt Alanı’na konulan dev ekranlardan izledi. 
Tüm Türkiye’de olduğu gibi İskenderun’da da dev maça ilgi oldukça yoğun oldu. Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı, Trabzonsporlusu, Fenerbahçelisi, büyük küçük tüm vatandaşlar tek yürek, tek bilek olarak maçın başından sonuna kadar hep birlikte bu heyecana ortak oldular.
Maç başlamadan önce İskenderun Atatürk Anıt Alanı’na akın eden vatandaşlar maçı coşkuyla izlerken, maçın bitiş düdüğüyle birlikte şampiyonluk kutlamasını da doyasıya yaşadılar. 
İskenderun sahilinde ve Atatürk Bulvarı üzerinde büyük küçük yüzlerce taraftar araçlarıyla ve yaya olarak Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonluğunu kutladı.
Meşaleler yakan taraftarlara vatandaşlar da araçlarının kornalarına basarak destek olurken, Atatürk Bulvarı üzerinde vatandaşlar caddeyi bir süreliğine trafiğe kapattı. Emniyet ekiplerinin de herhangi bir kazaya sebebiyet verilmemesi adına görevini sürdürürken, İskenderun’da vatandaşlar Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonluğunu hep birlikte doyasıya yaşadılar.
 
 
 
 
 
 
İskenderun’da Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Coşkusu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar