Skip Navigation Links

Amaç Gelecek Nesile Temiz Doğa Bırakmak

HATSU Heyeti saha denetimlerini sürdürüyor.

Amaç Gelecek Nesile Temiz Doğa BırakmakWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) heyeti, hizmet atağının hızlı ve sağlıklı şekilde devam etmesi adına rutin olarak yaptığı çalışma denetimlerini aralıksız sürdürüyor. 
 
HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Daire Başkanları ile Şube Müdürleri, yeşil dokulu çevre anlayışı ve insan odaklı hizmetler kapsamında yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek, ilgili uzman teknik personellerden çalışmalara yönelik bilgiler ve çalışanlara kolaylıklar diledi. 
 
Etüt ve Plan Dairesi Başkanlığınca merkez ilçe Antakya’da yapımı devam eden Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi’ndeki makine aksamları, laboratuar, teknik ekip odası, idari bina ve atıksu yataklarını inceleyen HATSU heyeti, çalışmanın akıbeti hakkında bilgiler aldı ve çalışmanın kısa sürede tamamlanması adına koordineli şekilde çalışılmasına vurgu yaptı.
 
Amaç, Gelecek Nesile Temiz Doğa Bırakmak
 
Temiz, sağlıklı bir yaşam alanı sağlama, herkesin ortak malı olan doğayı koruma ve gelecek nesile tertemiz aktarma adına çalışmaların hızla sürdüğüne dikkat çeken Çaparali, maliyeti 7 Milyon 086 bin 194 TL olan tesis inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğini aktararak, projenin tamamlanıp aktif hale getirilmesiyle birlikte günde 3 bin 850 metreküp suyun arıtılacağını belirtti.
 
Uzun Havalandırmalı Aktif Çamur Prensibi'ne göre dizayn edilen tesiste evsel atık suların Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliği kriterlerine uygun arıtımı sağlanacağını belirten Çaparali, yaklaşık yüzde 90 giderim verimi ile arıtılan suyun Asi Nehri'ne bağlanan Karasu Deresi'ne deşarjının sağlanacağını ifade etti.
 
HATSU, Vatandaşla Bir Arada
 
Belen ilçesine bağlı Benlidere Mahallesi’nde de saha incelemesi gerçekleştiren HATSU heyeti, ilçe hizmet binalarındaki işleyişi denetleme ve verilen hizmetleri daha da hızlandırmak amacıyla İskenderun, Dörtyol ve yeni hizmete giren Arsuz ilçe hizmet binalarını ziyaret ederek vatandaş ve personelle bir araya geldi. 
 
Hatay genelinde yapılan hizmetlerin takipçisi olduklarını ve hizmetlerden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar, personellerin her zaman iyi niyetle ve güler yüzle hizmet ettiklerini ifade etti.
 
Amaç Gelecek Nesile Temiz Doğa Bırakmak videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet