Skip Navigation Links

HBB Tenis Takımı Ulusal ve Uluslararası Arena'da Boy Gösteriyor

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın Hatay’ın spor şehri olması yönündeki atılımları sporun her branşında

HBB Tenis Takımı Ulusal ve Uluslararası Arena'da Boy Gösteriyor

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın Hatay’ın spor şehri olması yönündeki atılımları sporun her branşında kazanılan başarılarla Türk sporuna kazandırılan yeni yeteneklerle taçlandırılmaya devam ediyor.
 
 
HBB TENİS TAKIMI BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİMEYE DEVAM EDİYOR
 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tenis Takımı sporcuları Nisan ayında Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübünde bu yıl 17.si düzenlenen Uluslararası Çukurova Giad Cup turnuvasında çiftler kategorisinde finalist oldular. Başarılı çalışmalarını yurtdışında düzenlenen organizasyonlarda da gösteren HBB’nin başarılı tenisçileri 30 Nisan-8 Mayıs tarihleri arasında İsviçre’nin Basel kentindeki tenis eğitim kampında düzenlenen turnuvaya katılan Toprak Avcıbaşı, Haydar Cem Gökpınar ve takım antrenörü Mehmet Doğan şehrimize madalyalarla döndü.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tenis Takımı Antrenörü Mehmet Doğan,HBB Tenis Takımı’nın başarılı sporcuları Toprak Avcıbaşı ve Haydar Cem Gökpınar başarıya giden yolda desteklerini esirgemeyen HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e nezaket ziyaretinde bulundular.
 
 
TAKIM ANTRENÖRÜ DOĞAN, SPORA DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ
 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tenis Takımı Antrenörü Mehmet Doğan,”şehrimizden sporun her branşından başarılı sporcular yetişmesi için destek veren değerli başkanlarıma Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederim”dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet