Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hükümet kurumları yıpratıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, İskenderunlu basın mensuplarıyla, kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi.

Politika   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, İskenderunlu basın mensuplarıyla, kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi.
Sun İnn Otel’de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına, Çirkin’in yanı sıra, İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, MHP’li belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ile basın mensupları katıldılar.

Başbakan’ın halen krizin teğet geçtiği yönündeki sözlerine değinen İl Başkanı Çirkin, “Ekonomi konusunda söyleyecek çok söz yok. işçi aç, bağırıyor. Başbakan çıkmış meddahlık yapıyor. Başbakan sayesinde Osmanlı Meddahı yeniden dirildi. Başbakanın yalanlarına laf yetiştirmemiz mümkün değil artık. Başbakanı yalan makinesine bağlasalar makine patlar. Yalancılar ordusuyla karşı karşıyayız. Türk Milleti, ordusu eşkıyayla baş edebilir ama eşkıyanın kravatlısıyla baş etmek zordur” dedi.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin yıpratılmaya çalışıldığını da hatırlatan Çirkin, “MHP demokrasiden yanadır. Kurumların yıpratılmadığı süreçten yanadır. Hükümet kurumları yıpratıyor, birbirine düşürüyor. Sadece TSK değil Emniyet de yıpratılıyor. Şu unutulmamalı ki demokrasiden başka çare olamaz” dedi.
Önümüzdeki seçimlerde, ne zaman yapılırsa yapılsın, Ak Parti’nin yolcu edileceğini kaydeden İl Başkanı Şefik Çirkin, “Genel seçimler ister erken olsun, ister zamanında yapılsın, ne zaman yapılırsa yapılsın Abbas yolcu. Tek başına iktidar olmuş bir parti, ilk yerel seçimlerde oyunu arttırmıştır. Ancak 2009 yerel seçimlerine baktığımızda AKP’nin oy düşüşü yaşadığını çok net görüyoruz. Bu bir işarettir. Ancak AKP bundan ders almamıştır. Başörtüsünü artık ağlama mendili, imam hatibi ağlama duvarı haline getiren bir anlayışla hareket etmektedir. Korkunun ecele faydası yok. Türkiye’de birbirine düşürülmeyen kesim kalmadı. AKP yıllarını böyle heba etmiştir. İşçi, çiftçi, memurun hiçbir meselesi çare bulmamıştı. AKP uzatmaları oynuyor. Önümüzdeki seçimlerde, Türk Milleti bu beladan kurtulacak” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş