Skip Navigation Links

Genç İMO’nun Mezuniyet Gururu

İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi İskenderun Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencilerine yönelik kokteyl- balo etkinliğini gerçekleştir

Genç İMO’nun Mezuniyet Gururu

Gündem   A+a-

 
İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi İskenderun Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencilerine yönelik kokteyl- balo etkinliğini gerçekleştirdi.
 
Program İnşaat Mühendisliği öğrencilerine balo öncesi verilen kokteyl ile Genç-İmo üniversite temsilcisi Selim DİNÇER'in konuşması ile başladı.
 
Konuşmasında İmo Hatay Şubesi ve iskenderun temsilciliğine bundan önceki desteklerinden ve bugünkü etkinlik için teşekkürlerini ileten genç mühendis Selim Dinçer, bunun yanı sıra meslektaşlarına inşaat mühendisliği mesleğinin sorunlarına değinerek yine bu sorunların çözüm kaynağı olarak genç meslektaşlarının ve bu mesleği icra eden inşaat mühendislerinin çözüm getireceği konusuna değinerek ilerideki meslek hayatlarında oda yöneticileri oda başkanları olacak sizlerin toplumcu mühendis anlayışı ile bu sürecin devam ettirilmesi temennisinde bulundu.
 
İMO Hatay Şube Başkanı Selim HARBİYELİ; mesleğe yeni adım atan genç mühendislere öncelikle tebriklerini iletirken sonrasında İnşaat mühendisleri odasının kuruluşu ve  yapısından bahsetti. Konuşmasına devam eden Harbiyeli meslek sorunlarına  değinerek genç mühendislere tecrübelerini paylaştı.Program rozet&baret giydirme merasimi ile devam ettikten sonra mutluluklarını eğlenceyle süslemek isteyen genç mühendisler balo alanına geçtiler. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet