Skip Navigation Links

Eteğimiz Hizmetlerle Dolu

Bilgehan Aksoy, yeni döneme emin adımlarla ilerlerken tüm birikimini yeni dönemde yeni projelerle kullanmak istiyor.

Politika   A+a-

Milli mücadelede ilk kurşunu sıkan belediyede de 100. yılını kutlayan şanlı Dörtyol’a yakışır hizmetleriyle başarılı belediye başkanları sıralamasında en üst sırada kendine yer bulan Bilgehan Aksoy, ilkleri başarmasına rağmen tüm mütevazılığıyla yeni döneme emin adımlarla ilerliyor.
Eteğimiz Hizmetlerle Dolu
Hizmetlerini anlatırken gururlanan ve milli mücadelede düşmana ilk kurşunu sıkan şanlı Dörtyol’un tarihine yakışır çalışmalara imza atan Bilgehan Aksoy, yeni döneme emin adımlarla ilerlerken tüm birikimini yeni dönemde yeni projelerle kullanmak istiyor.
5 Yıllık bir süreyi başarıyla tamamladıklarını dile getiren ve halen projelerin sürdüğünü belirten Dörtyol Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy, yapım aşamasında olan projelerin de kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. Belediye Başkanı Aksoy, “Bizim çok şükür eteğimiz hizmetlerle dolu. Milli Mücadele zamanında ilk kurşunun atıldığı yiğit Dörtyol’a yakışan hizmetleri yaptık. Altyapımızın %75’i tamamlandı. Üstyapımızın da %60’ı bitti. 8 km’lik sahil şeridimizin 2km’lik alanını tamamladık. Yakın zamanda hizmete açacağız. Dörtyol belki de Hatay’ın en rahat seçim yaşadığı ilçe. Yani tartışmasız, sloganların atılmadığı hatta parti bayraklarının bile seçim büroları dışında sokaklara asılmadığı bir yer Dörtyol. Bizler her zaman paylaşmacı, ilkeli ve şeffaf olmayı seçtik” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet