Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP'den Kızılay'a Nezaket Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Abdülaziz Yazar ve CHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz, Türk Kızılay İskenderun Şubesini ziyaret

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Abdülaziz Yazar ve CHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz, Türk Kızılay İskenderun Şubesini ziyaret ederek, Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay’a yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Türk Kızılay Derneği’nin yaptırmış olduğu Yerel Afet ve Acil Müdahale Deposu’nun İskenderun için önemli bir proje olduğunu söyleyen Abdülaziz Yazar, “Kızılay bizim için çok önemli bir kurum. Türk Kızılayı, doğal afetlerde, depremlerde insanlara çadırıyla, suyuyla yardım eden ciddi bir kuruluş. Bunun için Türk Kızılay Derneği’ni yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyorum. Türk Kızılay Derneği’ni CHP olarak destekliyoruz. Yaşanacak olası bir felakette Kızılay tarafından açılmış olan yerel afet deposundan en güzel şekilde yararlanacağız. Ümidimiz tabiî ki kötü olayların yaşanmamasıdır. Fakat, olası bir acil olayda Kızılay’ın deposunda bulunan malzemeler halkımızın çok işine yarayacaktır” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, “Türk Kızılayı olarak her zaman halkımızın yanında olacağız. Her zaman olduğu gibi hazır bir şekilde olası bir olumsuzluğa karşı tetikteyiz” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş