Skip Navigation Links

Gaflet İçinde Olanlara Uyarı!!!

Milletvekilliği onurla ve şerefle taşınması gereken çok önemli bir unvandır.

Politika   A+a-


Gaflet İçinde Olanlara Uyarı!!!
Milletvekilliği onurla ve şerefle taşınması gereken çok önemli bir unvandır. Makama talip olanların, şaibeye bulaşmamış olmaları, samimi, dürüst olmaları ve halkın içinde uzun yıllar sorunları bire bir yaşamaları ve de tepeden inme olmamaları gerekmektedir.
“İskenderun’un ve Hatay’ın sorunlarını çok iyi biliyorum. Milletvekilliğine talibim!!!” şeklinde yapılan açıklamaları üzüntüyle karşılıyoruz!!!
Tabandan habersiz, hiç piyasa-çarşı görmemiş, vatandaşın sıkıntısından, derdinden bihaber kişilerin vatandaşın sorunlarını çözmek için göreve talip olmaları gaflet, dalalet ve hıyanetin ta kendisidir!!!
Bulunduğu konumun rehavetiyle “Armut piş ağzıma düş” alışkanlığından kurtulmak ve Türkiye Büyük Millet Meclisi gibi yüce bir makamda oturmayı hak etmek gerekir.
“İskenderun’un sorunlarını çok iyi biliyorum” diyerek, ahkam kesen kişilerin, bugüne kadar bölgede yaşanmış tüm konuları kenardan izlemek gereği duymuş bir kişinin vekilliğe talip olması ne kadar mantıklı?
Kentin acil sorunları için çözüm üretilemediği bir dönemde, bulunduğu konuma rağmen kılını kıpırdatmamış, sorunların çözümüne katkı sunmamış kişilerin vekilliği hak etmediklerini düşünüyoruz..
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet