Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Birliğiniz, Dirliğiniz Daim Olsun!

Geleneksel esnaf odaları birlik kahvaltılı toplantısı gerçekleştirildi:

Birliğiniz, Dirliğiniz Daim Olsun!Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Esnaf Oda Başkanları tarafından her ay düzenlenen dayanışma, birlik ve beraberlik toplantısını bu ay İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın öncülüğünde gerçekleştirildi.
Denizciler Yörük çadırında düzenlenen kahvaltılı toplantıya İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Ferit Gül, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, HESOB İkinci Başkanı ve İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odası Başkanı Uğur Fırat ile İskenderun esnaf odaları başkanları katıldılar.
Toplantıda söz alan HESOB İkinci Başkanı Uğur Fırat, “Üzüntümüz büyük. İskenderun’da görev yapmış değerli bir devlet adamı güzel insan, eski Cumhuriyet Başsavcımız Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’i şehit verdik. Yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Başsavcımıza Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun. Geleneksel hale getirdiğimiz toplantılarımızın asıl sebeplerinden birisi de birlik ve beraberliğimizi artırmak, şehrimizin ve esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında istişareler yapmak, sorunları yetkili mercilere ulaştırmak için bir araya geliyoruz. Üzülerek öğrendiğim diğer bir konu ise Sayın Kaymakamımız Hasan Özyiğit’in emekliliğini istediği yönde ve bizler buna çok üzüldük. Gerçekten örnek bir devlet adamlığı gösterdi. Sağ olsun göreve geldiği günden bu yana Kaymakamımız H. Hasan Özyiğit de esnaf oda başkanı olarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar ve bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Bu bakımdan kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ise “Geleneksel hale getirilen bu kahvaltılı toplantılarında bizleri yalnız bırakmayan tüm kurum amirlerimize çok teşekkür ediyorum. Her zaman esnafımızın yanında oluyorlar. Bu tür etkinliklerde emeği geçen oda başkanlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
Birliğiniz, Dirliğiniz Daim Olsun! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş