Skip Navigation Links

Hainlerle hiçbir zaman, hiçbir açılımda kardeş olmayacağız'

MHP Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, 'demokratik açılım için, 'Kardeşlerimizi katleden hainlerle hiçbir zaman, hiçbir açılımda kardeş olmayacağız'

Politika   A+a-

MHP Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin’den, Açılıma Sert Tepki;
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, demokratik açılım için, “Kardeşlerimizi katleden hainlerle hiçbir zaman, hiçbir açılımda kardeş olmayacağız” dedi.
Antakya’da, MHP Merkez ilçe teşkilatı tarafından partililere yönelik gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan MHP Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, polise, askere, öğretmene, imama, memura ve vatandaşlara kurşun sıkan hain zihniyetle kardeş olamayacaklarını söyledi.
MHP'nin demokratik açılım ile ilgili kırmızıçizgilerinin belli olduğunu vurgulayan Çirkin; “Bayrağımıza, vatanımıza helal getiren hainlerle, kardeşlerimizi katleden hainlerle hiçbir zaman hiçbir açılımda kardeş olmayacağız. Bizim tavrımız bu kadar net!” diye konuştu.
Başbakan ve Cumhurbaşkanı'nın şehit aileleriyle görüşmesini de değerlendiren Çirkin, bu görüşmeleri de, etik dışı olarak değerlendirirken; “Şehit ailelerimize gayri ahlaki bir şekilde psikolojik ve manevi baskılar yapılıyor. Türkiye bu kadar ucuz kurulmadı. MHP olarak, hangi lisanda konuşurlarsa konuşsunlar kimse ile bir sorunumuz yok. Fakat bizim MHP olarak bu konuda kırmızıçizgilerimiz bellidir. Askerimize kurşun sıkanlarla, bayrağımıza, vatanımıza helal getiren, kardeşlerimizi katleden hainlerle hiçbir zaman hiçbir açılımda kardeş olmayacağız. Bizim tavrımız bu kadar net” şeklinde konuştu.
MHP Merkez İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine MHP Hatay Milletvekili İzzettin Yılmaz, İl Başkanı A.Şefik Çirkin merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile MHP Hatay Teşkilatı tam kadro katıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet