Skip Navigation Links

Hataylı İşadamından Amerika’da Ses Getiren Açılış!

Türkiye’nin mobilya ve ev dekorasyonu sektöründe önde gelen uluslar arası markalarından biri olan

Hataylı İşadamından Amerika’da Ses Getiren Açılış!

Gündem   A+a-

 
Türkiye’nin mobilya ve ev dekorasyonu sektöründe önde gelen uluslar arası markalarından biri olan ALFEMO’nun Amerika’da ilk mağazası görkemli bir törenle hizmete açıldı.
 
Amerika’da yıllardır ailesiyle birlikte yaşayan Hataylı genç girişimci işadamı Ferit Turaç’ın işletme ve bayiliğini üstlendiği mağaza’nın açılışını Türkiye’nin Los Angeles Başkonsolosu Gülru Gezer ile birlikte Ticaret Ataşesi Mine Çağlar, Alfemo Türkiye Genel Müdürü İlyas Mürtezaoğlu, Dış ticaret Müdürü Serkan Duma birlikte gerçekleştirdiler.
 
Amerikan sosyetesinin popüler merkezlerinden Los Angeles California eyaleti Beverly Hills bölgesinde açılan mağazanın açılışına Amerikalı Holywood yıldızı Amanda Cerny konuk olarak katıldı. Bölgedeki Amerikalılar ve medya tarafından da ilgi gören görkemli açılış töreninde İspanyol sanatçı Elisabeth Borne seslendirdiği eserlerle kulakların pasını sildi. Açılışa renk katan canlı performansla gerçekleşen mini konser sırasında sanatçıya Sezen Aksu’nun müzisyen ekibinden Burak Beşir ve ekibi eşlik ettiler.
 
İskenderunlu genç işadamı Ferit Turaç ve Eşi Aycan Turaç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen görkemli açılış töreni Amerikalıların yoğun ilgisiyle karşılandı. Beverly Hills bölgesinde açılan mağaza, klas, çağdaş ve özgün mobilya ve ev dekorasyonu ile Amerika’da sektöre farklı bir çizgi kazandıracak.
 
Yurt dışında hemşerimiz olarak başarılarıyla gurur duyduğumuz Hataylı girişimci Turaç’ın işletmeciliğinde Amerika’da açılan ilk ALFEMO showroom mağazasında, Ev Mobilyaları, Çocuk ve Gençler, Bebek & Bebek, Yatar Şilte Merkezi ve Ev Dekorasyonundan farklı çeşitler sunulan özgün bir konsept sergileniyor.
 
Aynı zamanda Gastronomi, Restaurant sektöründe de işletmecilik yapan İskenderunlu genç girişimci Ferit Turaç, eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşadığı Amerika’da popüler bir merkezde Ticaret hayatına iddialı bir giriş yaparak cesaret örneği göstermiş oldu. Bizlere de Türkiye’den bu cesur girişimci genç işadamı kardeşimize başarılar dilemek düşüyor.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet