Skip Navigation Links

Demokratik açılımı hazmedemeyiz!

Hak ve Eşitlik Partisi İlçe Başkanı Melih Erozan; Demokratik açılımı hazmedemeyiz!

Politika   A+a-

Hak ve Eşitlik Partisi İskenderun İlçe Başkanı Melih Erozan, düzenlediği basın toplantısıyla AK Parti hükümetini sert bir dille eleştirdi. Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İlçe Başkanı Melih Erozan; “Senaryosu Hollywood’ da yazılan başrolünü Kevin Costner’in figüranlığını AK Parti-DTP-PKK-Talabani-Barzani ve yandaşlarının oynadığı, bedeli ise Türk milletine ödetilmek istenen ‘Bölünmenin Adı Demokratik Açılım’ isimli bu film hazmetmeyeceğiz ve hazmettirmeyeceğiz” dedi.


Koltuklar sizinse meydanlar bizim!
Hak ve Eşitlik Partisi İlçe Başkanı Melih Erozan; “Yedi yıldan bu yana ülkeyi ekonomik buhranlara uğratmaktan, teslimiyetçi bir politika izleyerek, halkımızı önce türban, ardından laiklik ilkesi, en sonunda da etnik kökenler üzerinden geren siyasi zihniyetin, bugün ‘gerilim siyaseti istemiyorum’ demesinin akla ve mantığa uygun hiçbir tarafı yoktur.
Yapılan açıklamalarda uzun uzadıya kurulan, tamamıyla duygu istismarı içeren cümlelere rağmen halen savundukları demokratik açılım projesini net olarak açıklayamamaları oldukça manidardır. Asıl İskenderunluların ve Türk milletinin kafasını karıştıranlar, ortaya bir ayrışım projesi atıp içini dolduramayanlardır. Ahlak, kanun ve saygı kuralları çerçevesinde, her siyasi parti düşüncelerini ifade etmekte özgür olup, gergin siyaset istemiyorum diyerek ilçemizde siyaseti tekelleri altında sananların asıl amaçlarının milletin reflekslerini zayıflatmak istediklerini ve bunu amaç edindiklerini belirtmek istiyorum. Demokrasiyi amaç olarak değil, araç olarak gören ve tramvay demokrasisini savunan bir anlayışın olduğu yerde, dağlar eşkıyadan temizlemeden demokrasiden bahsetmek kandırmacadan başka bir şey değildir.” Dedi. Hak ve Eşitlik Partisi İlçe Başkanı Melih Erozan ayrıca; “Delik torbaya arpa konmaz bu açılımdan da demokrasi çıkmaz. Siyaseti vatan aşkı olarak gören hak ve eşitlik partimiz meydanlar doldurmaya başlamıştır. Koltuklar sizinse meydanlar bizimdir” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet