Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Hatay Sahip Olduğu Değerlerle Ülkenin En Şanslı İli'

Dörtyol Ticaret Ve Sanayi Odasının Açılışı Yapıldı Hisarcıklıoğlu; 'Hatay Sahip Olduğu Değerlerle Ülkenin En Şanslı İli'

Gündem   A+a-

Dörtyol Ticaret Ve Sanayi Odasının Açılışı Yapıldı

Hisarcıklıoğlu; “Hatay Sahip Olduğu Değerlerle Ülkenin En Şanslı İli”

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasının açılışı cumartesi günü saat 15;00’de yapılan görkemli bir terenle gerçekleştirildi.
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasının açılış törenine eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birlik Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, CHP Hatay 2. Sıra Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu, Ak Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Belde Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, civar il ve ilçelerin Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş iştirak etti.

 

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından gerçekleştirilen salon programında konuklara ilçenin genel durumu hakkında ve Ticaret Odası Binasının yapılışı ile ilgili olarak bir slayt gösterisi ve sunum gerçekleştirildi. Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay yaptığı açılış konuşmasında iştiraklerinden ötürü tüm konuklarına ve katkılarından dolayı da Odasının üyelerine teşekkür etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birlik Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da konuşmasında markalaşmanın önemine değinerek; “Hatay tarihi, turistik, tarımsal ve sanayi değerleri bakımından Türkiye’nin en şanslı illerinden biri, hatta birincisi. Hatay bir hoşgörü kenti. Hatay tarım kenti, turizm kenti, sanayi kenti. Hatay yakında enerjinin merkezi olacak. Limanlarıyla, sınır kapılarıyla Türkiye’nin orta doğuya açılan kapısı olacak. Bu değerlerinizin kıymetini bilin. Birlik olun, birlikte hareket edin, birlikte ortak fikirler üretin.

Herkesin aynı görüşte olması değil, tartışarak ortak fikri yakalamak önemli. Kentinizi marka haline getirin. Marka olursanız bu gün bir liraya sattığınızı yarın 10 katı fazla satarsınız. Ürünü değiştirmeden sadece marka olmanın avantajıyla fiyatınız artar.” dedi.


Dörtyol Ticaret Odası Açılışı 8gun

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar