Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesinin “Cami Temizlik Ekibi” 7/24 Görevde!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in göreve geldikten sonra kurdurduğu “Cami Temizlik Ekibi” çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İskenderun Belediyesinin “Cami Temizlik Ekibi” 7/24 Görevde!

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in göreve geldikten sonra kurdurduğu “Cami Temizlik Ekibi” çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan ”Mobil Yıkama Ekipleri” ilçe genelindeki tüm camileri periyodik olarak temizlemeye devam ediyor.
Camilerde ilaçlama, halı yıkama ve kurulama işlemi yapan ekipler, ibadethaneleri baştan aşağı temizledikten sonra, ellerindeki listede yer alan diğer camiye geçiyorlar.
 
Vatandaşlar ise belediye temizlik ekiplerinin cam silme, toz alma, demirlerin silinmesi, ayakkabılıklar, caminin halısını da yıkayarak ibadethaneleri daha temiz hale getirdiklerini dile getirerek, belediye başkanı Seyfi Dingil’e teşekkürlerini iletiyorlar.
 
VATANDAŞLARIMIZ MEMNUN
 
İskenderunluların daha temiz ve hijyenik ortamda ibadet etmeleri için çalıştıklarını söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz camilerde başlattıkları çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürüyor. Vatandaşımızın daha ferah, daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini yapmaları için çalışmalarımızı belirli bir program  dahilinde sürdüreceğiz. Ramazan ayı gelmeden önce ilçemizdeki camilerimiz temizlenmiş olacak’’ dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet