Skip Navigation Links

Evde Temizlik Hizmetleri Takdir Topluyor

İskenderun Belediyesi sosyal çalışmaları arasında yer alan evde bakım hizmetleri projesi vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi görüyor.

Evde Temizlik Hizmetleri Takdir Topluyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi sosyal çalışmaları arasında yer alan evde bakım hizmetleri projesi vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi görüyor.
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile hayata geçirilen proje kapsamında yaşlı ve hasta durumda olan vatandaşların evleri baştan aşağıya temizleniyor.
 
Sürdürülen çalışmalar kapsamında belediye temizlik görevlileri tarafından yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde periyodik temizlik ve bakım hizmetleri veriliyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Günlük rutin işlerini yapmakta zorluk çeken yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Evleri temizlenen yaşlı vatandaşlarımız hem sağlıklı bir yaşam hem de ferah ve temiz bir ev ortam sağlanıyor. Ayda yaklaşık 20 yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yararlandığı temizlik hizmetleri, belediye ekiplerimizin daha önceden belirlediği ve talepler üzerine yönlendirdiği temizlik ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor ”diye konuştu.
 
Göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar birçok yeniliğe imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Vatandaşların evlerini temizleyerek, hane halkının bir nebze olsun rahatlamasını sağlıyoruz. Başta saygıdeğer yaşlılarımız olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın da istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Ev ortamında yaşlıları desteklemek ve yaşlılarımızın toplumdan soyutlanmadan yaşamlarına devam etmelerini sağlamak amacıyla başlatmış olduğumuz projemizle birlikte onlarca vatandaşımızın evinde hizmet verdik. Hizmetlerimiz bütün hızıyla devam edecek. Belediye olarak, her zaman yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızla birlikte olacağız" ifadelerini kullandı.
 
Belediyenin evde temizlik hizmetlerinden düzenli olarak faydalanan yaşlı vatandaşlar ise yapılan temizlik hizmetlerden dolayı son derece memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet