Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AYKOME 24.üncü Genel Toplantısını Gerçekleştirildi.

HBB Altyapı Koordinasyon Merkezi(AYKOME) 24’üncü genel toplantısını 3 Mayıs Çarşamba günü HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

AYKOME 24.üncü Genel Toplantısını Gerçekleştirildi.Web
TV

Gündem   A+a-

 Modern şehirciliğin en önemli kıstaslarından biri olan altyapı hizmetlerinin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesini hedef alan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Altyapı Koordinasyon Merkezi(AYKOME) 24’üncü genel toplantısını 3 Mayıs Çarşamba günü HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.
 
HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya HBB Genel Sekreter yardımcısı Metin Açık, HBB daire başkanları, belediye personelleri ile il genelinde altyapı çalışmaları gerçekleştiren kurumların temsilcileri katılım gösterdi.

TOPLANTIDA 14 MADDE GÖRÜŞÜLEREK KARARA BAĞLANDI 

AYKOME Şube Müdürü Osman Tamer Sırım’ın sunumuyla gündeme alınan14 madde, görüşülerek kentteki altyapı çalışmalarının koordineli ve uyumlu bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla karara bağlandı.
 
Hatay’ın 15 ilçenin cadde ve sokaklarında 200 adet KGYS(Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) ve PKS(Plaka Tanıma Sistemi) noktaları hakkında katılımcılara bilgilendirildi. Yetkililer, Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Altyapı Koordinasyon Merkezi(AYKOME)’nin bünyesine mevcut altyapıların tespitinde kullanılmak üzere bünyelerine Jeoradar kattıklarını belirterek jeoradarın aktif vaziyette olduğunu belirtti.
 
Ayrıca toplantıda HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri katılımcılara İskenderun ilçesi İsmet İnönü Meydanı’nda gerçekleştirilecek battı çıktı projesi hakkında katılımcıları projenin sunumunu izleterek bilgi verdi. 
 
İlçe belediyeler ile resmi kurum ve kuruluşlardan gelen yetkililerin de görüş ve önerilerini belirttiği toplantıda Hatay’ın altyapı çalışmaları ele alınırken, kurumlar arası iletişim ile birlikte kurumların koordineli iş yürütme tutumu dikkat çekti. 
 
 
 
AYKOME 24.üncü Genel Toplantısını Gerçekleştirildi. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş